Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Άλλος (νεανικός) αέρας στο ΡΙΚ από τον Σεπτέμβριο

Το κρατικό κανάλι της Κύπρου φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία των νεανικών εκπομπών με τα νέα projects που ετοιμάζει να αναμένεται να ταράξουν τα νερά...

Μετά από συμφωνία του με την Scenario Creative Services, εταιρεία παραγωγής που έχει αποδείξει την αξία της με καινοτόμα νεανικά projects, το ΡΙΚ προχωράει με την νέα σαιζόν την προβολή μιας σειράς νεανικών εκπομπών σε μοντέρνο στυλ και ύφος.

Η εταιρεία παραγωγής μέσα από το ΡΙΚ, το music.net.cy αλλά και τον NRG TV ξεκίνησε μια πρωτότυπη καμπάνια με τίτλο "Το 'χεις για να γίνεις τηλεπαρουσιαστής;" - κάλεσμα προς φιλόδοξους νέους για να λάβουν μέρος στο ανοιχτό casting, να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να γίνουν οι παρουσιαστές της μουσικής εκπομπής "Reload" που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο κάθε Σάββατο και Κυριακή στο ΡΙΚ1.

Επιπλέον, μέσα από την ίδια συμφωνία το ΡΙΚ βάζει στο πρόγραμμά του και μια εκπομπή που θα ασχολείται με τα τελευταία νέα του κινηματογράφου, μια εκπομπή που θα παρουσιάζει τα κορυφαία τραγούδια της εβδομάδας αλλά και ένα βραδινό talkshow αμερικανικού τύπου με παρουσιαστή τον Άγγελο Ιακωβίδη.

Περιμένουμε πολλά από τις νέες εκπομπές του ΡΙΚ ενώ μέρα με την ημέρα περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνονται γνωστές...
http://www.music.net.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...