Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Βιέννη: Απεβίωσε η Αγγελική Περδικάρη

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό και διπλωματικό κόσμο της Βιέννης και την ελληνική Ομογένεια, ο ξαφνικός και πρόωρος θάνατος της διευθύντριας του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ελληνικής Πρεσβείας Βιέννης, Αγγελικής Περδικάρη, η οποία απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 58 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο της αυστριακής πρωτεύουσας, ύστερα από σύντομη νοσηλεία.
Η ιδιαίτερα αγαπητή στην Ομογένεια, Αγγελική Περδικάρη, υπηρέτησε ως σύμβουλος Τύπου και Επικοινωνίας στις πρεσβείες της Ελλάδας στο Παρίσι, την Πράγα και τη Βέρνη και ως ακόλουθος Τύπου στην Πρεσβεία της Βόννης και το Γενικό Προξενείο Μονάχου, ενώ είχε διατελέσει και επικεφαλής τού Τμήματος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (πρώην Υπουργείο Τύπου).
Η εκλιπούσα είχε αποφοιτήσει από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών, είχε σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας και είχε αναπτύξει σημαντική αντιδικτατορική δραστηριότητα στη Γερμανία.
'Αρχισε να εργάζεται στις υπηρεσίες του ελληνικού Υπουργείου Τύπου μετά την πτώση της δικτατορίας και ανήκε στα πλέον έμπειρα στελέχη τους, έχοντας διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ακολούθων Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...