Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Έκλεισε το «Dol Βalon»

Η βαθιά οικονομική κρίση και η υπόθεση υπεξαίρεσης είναι οι δυο βασικές αιτίες που τα πιεστήρια κατέβασαν διακόπτες και δεν τυπώνουν ξανά το ιστορικό αθλητικό περιοδικό «Dol Βalon».

Ο ιδιοκτήτης προσπαθεί να βρει λύση, όχι να πουλήσει τον τίτλο!Ημερομηνία έκδοσης 7 Οκτωβρίου 1975 – Ημερομηνία αναστολής έκδοσης 20 Σεπτεμβρίου 2011!


Ένα από τα ιστορικότερα αθλητικά περιοδικά στον κόσμο (με ετήσιες βραβεύσεις Ισπανών και ξένων ποδοσφαιριστών) το ισπανικό «Dol Βalon» περνά όμως όλα δείχνουν στο πάνθεον της ιστορίας, αφού σήμερα ο ιδιοκτήτης, Ροχέλιο Ρενχελ Ρος μαζί με δικηγόρους επισκέφθηκαν τους εργαζομένους και τους ενημέρωσαν για την απόφαση αναστολής της έκδοσης! Τα άσχημα μαντάτα έφτασαν το καλοκαίρι, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές, οι οφειλές, αλλά και η σύλληψη του εκδότη, του πατέρα του Ροχέλιο Ρενχελ Ρος για υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων έφεραν το φινάλε...

Αρχικά η ιδέα της εκδοτικής εταιρίας ήταν να μειώσει το κόστος, αλλά το μεγάλο κόστος έφερε την αναστολή της έκδοσης, με τον Ροχέλιο Ρενχελ Ρος να τονίζει πως κάνει τα πάντα για να βρει λύσεις. Ο εκδότης υποστήριξε πως είναι σε συζητήσεις, αλλά δεν θέλει να πουλήσει τον τίτλο του περιοδικού!


www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...