Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Εξώδικο Μαρινάκη σε Αλαφούζο για την αξιοπιστία του ΣΚΑΪ

Κορυφώνεται η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απέστειλε εξώδικο στο πρόεδρου του Ομίλου ΣΚΑΪ για τον τρόπο λειτουργίας του σταθμού στην προεκλογική περίοδο αλλά και τη βραδιά των εκλογών.

Το site parapolitika.gr που εκφράζει τις απόψεις του κ. Μαρινάκη αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Tην πλήρη διαφοροποίησή του εκφράζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τις επιλογές και τις τακτικές του Γιάννη Αλαφούζου που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ΣΚΑΪ και έχουν αρνητικό αντίκτυπο για το μετοχικό τμήμα του σταθμού. Ο γνωστός εφοπλιστής με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (όπου το exit poll του σταθμού απέτυχε παταγωδώς όπως και οι δημοσκοπήσεις του προηγούμενου διαστήματος). Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας στο παρελθόν, ενώ μέμφεται τη διοίκηση και το ειδησεογραφικό τμήμα για μεροληψία και προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Εν κατακλείδει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του ΣΚΑΪ στην εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία καθιστά σαφές ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του ως μέτοχος του σταθμού. Όπως, αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες μετά τα εξώδικα, έρχονται και οι αγωγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...