Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΑ τα πρακτικά του ΕΔΟΕΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του 28/28-6-2012, αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση της 23-6-2012, έκρινε και αποφάσισε ομόφωνα – για την ενημέρωση των 20.000 μελών του ΕΔΟΕΑΠ –  την ανάρτηση των Πρακτικών της Γ.Σ., την επικύρωσή τους από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Ελένη Σπανοπούλου –σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 8 του Καταστατικού- μέχρι του σημείου της αποχώρησής της. Αποφάσισε επίσης, για λόγους δημοκρατικότητας και διαφάνειας να δημοσιοποιήσει τα πλήρη πρακτικά της Γ.Σ.  και όλα όσα ακολούθησαν καθώς και τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα (www.edoeap.gr).


Από δεκάδες δημοσιεύματα στον Τύπο και μαρτυρίες, τεκμηριώνεται ότι η απομάκρυνση της Προέδρου έγινε μετά την μετάθεση εκ μέρους της των εργασιών της Γ.Σ. (σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 7 του Καταστατικού) καθώς δεν συζητήθηκαν όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης διότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη νόμιμη απαρτία και προκειμένου να προστατευθεί από εκδηλώσεις βίας, που τελικά δυστυχώς αποδεδειγμένα δεν αποφεύχθηκαν, εις βάρος της και εις βάρος άλλων μελών της Γ.Σ..

Κατόπιν όλων αυτών και παρά το γεγονός ότι η συνέχιση της διαδικασίας δεν είναι συμβατή με την νομιμότητα, το Δ.Σ. δημοσιοποιεί όλα όσα ακολούθησαν και έχουν αυτολεξεί καταγραφεί.
Διαβάστε τα και ενημερωθείτε για όλα όσα συνέβησαν και για τις απαντήσεις της Διοίκησης, σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν στη Γ.Σ..




TA ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΤΗΣ 23ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
http://www.edoeap.gr/index.htm?an100912m.htm
ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
http://www.edoeap.gr/index.htm?an100912bm.htm
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ Γ.Σ.
http://www.edoeap.gr/index.htm?an100912cm.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...