Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Στρατής Λιαρέλλης: Αναβαθμίζεται σε γενικός διευθυντής τηλεόρασης!

Σημαντικές διοικητικές αλλαγές θα συνοδεύσουν την επικείμενη μετακόμιση του μισού ΑΝΤ1 στα Σπάτα. Αναβαθμισμένο ρόλο θα αναλάβει ο Στρατής Λιαρέλλης, με στόχο να ηγηθεί στη νέα εποχή του σταθμού, ο οποίος μπαίνει σε τροχιά ευρείας αναδιοργάνωσης λόγω οικονομικής κρίσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής Ειδήσεων βρίσκεται σε προσωρημένες συζητήσεις με την ιδιοκτησία του σταθμού για να αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης, θέση που είχε χηρεύσει μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη από τον Όμιλο ΑΝΤ1. Με δεδομένο ότι τα καθήκοντα που συνοδεύουν τη θέση ασκούσε μέχρι σήμερα ο Chief Operating Officer Αλεξάντερ Χόλαντ, η αναβάθμιση του Στρατή Λιαρέλλη θα σημάνει την ανάδειξη ενός νέου ισχυρού πόλου στην πυραμίδα της διοίκησης του ΑΝΤ1, που επιθυμεί τη διάσωση του προγράμματος αλλά και της φυσιογνωμίας του σταθμού στην κρίσιμη αυτή συγκυρία.

Ενδεικτικό είναι ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται πίσω από την πρόταση για μετακόμιση του καναλιού στο Στούντιο ΚΑΠΑ, η οποία τελικώς επικράτησε, τη στιγμή που η οικονομική διεύθυνση υπό τον Διομήδη Βασιλείου κατέθεσε ακραίες εναλλακτικές για εφαρμογή ενός βαλκανικού μοντέλου τηλεόρασης, με διαρκείς επαναλήψεις, κατάργηση ζωνών και ελάχιστο ζωντανό πρόγραμμα που θα παράγεται με όρους Βουλγαρίας. Κατά της... βαλκανοποίησης του σταθμού και υπέρ της υποψηφιότητας Λιαρέλλη φέρονται να είναι και άλλα κορυφαία στελέχη του σταθμού, όπως ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος και ο τεχνικός διευθυντής Ματθαίος Σκυλλάκης, που συντάσσονται στην προσπάθεια διάσωσης του προγράμματος.

Για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία ο Στρατής Λιαρέλλης φέρεται να ζητεί εχέγγυα από την ιδιοκτησία για τις κινήσεις που θα γίνουν στο κανάλι, κάτι που αναμένεται να λυθεί άμεσα και να ακολουθήσουν ανακοινώσεις. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των περικοπών, ετοιμάζονται οι τίτλοι τέλους και για την ΕΝΑ Production. Η in house εταιρεία παραγωγής οδεύει προς κατάργηση, ενώ οι υπηρεσίες την αναμένεται να συγχωνευθούν με το κανάλι. Ήδη αποφασίστηκε η αποχώρηση του διευθυντή της εταιρείας παραγωγής Πίτερ Γκραμπ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, βρέθηκε τρόπος για το σπάσιμο του συμβολαίου του, ενώ μέχρι τον Οκτώβριο θα εκκενωθεί και το κτίριο τηε ΕΝΑ στο Μαρούσι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...