Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» CASE STUDY ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΗΣ WAN

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο 64ο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ένωσης Εφημερίδων (WAN-World Association of Newspapers) που πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο της Ουκρανίας (2-5 Σεπτεμβρίου) είχε η εφημερίδα «δημοκρατία», καθώς αποτέλεσε ένα από τα case study της διοργάνωσης. 

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έκρινε ότι «η πορεία της “δημοκρατίας” αποτελεί εκδοτικό επίτευγμα τόσο για την Ελλάδα όσο και γενικότερα για τον αναπτυγμένο
κόσμο».

Ο εκδότης της εφημερίδας Ιωάννης Φιλιππάκης παρουσίασε στους συνέδρους τον τρόπο με τον οποίο η «δημοκρατία» κατάφερε να κερδίσει μεγάλο κομμάτι της ελληνικής αγοράς και μάλιστα σε μία περίοδο κατά την οποία η χώρα μας διέρχεται την πιο σοβαρή οικονομική κρίση.

Ανάλυσε την επιχειρηματική ιδέα, τις προωθητικές κινήσεις, τη δημοσιογραφική πορεία αλλά και τα μελλοντικά σχέδια των εκδόσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά στη διάρκεια της παρουσίασης έγινε και στην «κυριακάτικη δημοκρατία», αλλά και στην πρωτοποριακή ιδέα κυκλοφορίας μιας ξεχωριστής έκδοσης για τη Βόρεια Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που μετέχει Έλληνας εκδότης ως ομιλητής στο Κογκρέσο της WAN.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...