Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Θύελλα διαμαρτυριών για το "αφιέρωμα" του ΤV 100 στα 25χρονά του..

Ο Ν. Αβαγιανός σε μια από τις εκπομπές του: ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ένα 3ωρο"αφιέρωμα" στα 25 χρόνια ΔΕΠΘΕ, παρουσιάστηκε προχθές από την TV 10, τη Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για τις "παραλείψεις" και το "θάψιμο" εκπομπών και ανθρώπων που πρόσφεραν πολλά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αγνοήθηκε η  προσφορά στην ελληνική παράδοση της εκπομπής "Ελληνική μουσική παράδοση"  που κόπηκε βάναυσα, απροειδοποίητα και αδικαιολόγητα από τη νέα διεύθυνση της Τ.v.100.

Μια εκπομπή που φέτος έκλεισε 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση και αγνοήθηκε προκλητικά από τους "εντολοδόχους" του "αφιερώματος στα 25 χρόνια"

Ο δημιουργός της εκπομπής Νίκος Αβαγιανός, ένας σεμνός καλλιτέχνης με έντονη παρουσία στα μουσικά (και όχι μόνο) δρώμενα οργισμένος έγραψε στο facebook: 

"KΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ"

O Νίκος Αβαγιανός μας είπε: "Με υπερηφάνεια μπορώ να καυχιέμαι ότι ήμουν ο πρώτος που ξεκίνησα στη Βόρεια Ελλάδα αυτού του είδους τις εκπομπές μέσα από τις οποίες γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για την παράδοση μας και εξαιρετικούς συλλόγους με μεγάλη και μακρόχρονη προσφορά και από καρδιάς τους ευχαριστώ όλους!

Εσείς που με γνωρίζετε ξέρετε και τον αγώνα μου και την αγάπη μου για την παράδοση που προσπαθούν να εξαφανίσουν!

Θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια της εκπομπής μας με μια μεγάλη πανηγυρική εκδήλωση όπου θα ήθελα να συμμετάσχουν όλοι οι σύλλογοι που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή.

Τους ευχαριστώ όλους γιατί από τον καθένα κάτι έμαθα που άφορα αυτό τον ατέρμονα δρόμο της ελληνικής παράδοσης" !

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Η Ζωή Αγαθοπούλου κατέθεσε τη δική της "μαρτυρία" για το "Αφιέρωμα"

" Εγώ πάντως υπηρέτησα -και είμαι και περήφανη γι αυτό-, στην συχνότητα FM100, 6 Λόγου και Τέχνης, επί 23ετίας, σχεδόν απ' αρχής του Δημοτικού Ραδιοφώνου, με μέγιστη και σπουδαία την ανταπόκριση του Θεσσαλονικιώτικου κοινού (εφόσον μιλούμε για σταθμό τοπικής εμβέλειας)....ΚΙ ΟΜΩΣ!!! όσο κι αν αποκρύφτηκε η ύπαρξη, η παρουσία και η προσφορά ενός τέτοιου πολιτιστικού σταθμού, από το 3ωρο"αφιέρωμα" 25 χρόνια ΔΕΠΘΕ, προχθές από την TV 100, ο FM100,5 Λόγου & Τέχνης αρχικώς, και FM 100,6 Λόγου & Τέχνης, μεταγενέστερα, ΥΠΗΡΞΕ!!!!!!!! εκτός αν είμαι φάντασμα της πόλης κι εγώ, όπως κι όλως ο κόσμος τόσα χρόνια που τον συνόδευε κι επένδυσε στην φωνή του!!!! ! τον κόσμο αναζητώ ν' αντιδράσει....αλλά όπως λέει κι ο Χατζηδάκης σοφότατα...."ο κόσμος είναι ακόμη ανεκπαίδευτος για ν' αντιδράσει στην πλάνη"....ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...