Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ο διευθυντής ειδήσεων του Fox News έδινε αυξήσεις με αντάλλαγμα σεξ

Fox News Channel
Fox News Channel (Photo credit: Wikipedia)

Μία αλλόκοτη ιστορία έχει βγει στο φως της δημοσιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς  σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν υποψίες για Ροζ σκάνδαλο στο οποίο φαίνεται πως εμπλέκεται ο διευθυντής ειδήσεων του Fox News Ρότζερ Άιλες.


Την αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Bill o Really, γνωστός Αμερικανός παρουσιαστής και showman, ο οποίος πέραν των δικών του ισχυρισμών επικαλέσθηκε και την βιογραφία που έχει γράψει ο Γκάμπριελ Σέρμαν για τον ισχυρό άνδρα τoυ Fox News και που σε γενικές γραμμές αναφέρει πως τέτοια φαινόμενα, ήταν στην καθημερινότητα του Άιλες.


Σύμφωνα μάλιστα με τους Times της Νέας Υόρκης, πρώην εργαζόμενοι στο Fox News είχαν καταγγείλει παρόμοια περιστατικά, με πιο χαρακτηριστικό αυτό της τηλεπαρουσιάστριας Ράντι Χάρισον, η οποία εξομολογήθηκε στον βιογράφο του Άλιες, πως κατά την συνύπαρξή τους στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο Άλιες της είχε προσφέρει επιπλέον 100 δολάρια τον μήνα, με την προϋπόθεση εκείνη να ανταποκρίνεται στις σεξουαλικές του ορέξεις όποτε εκείνος ήθελε.

Η αποκάλυψη προκάλεσε σειρά αντιδράσεων, με τον Άλιες να απολύει τόσο το βιογράφο του όσο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Fox News, ενώ αναμένεται να κινηθεί και νομικά. Το ίδιο το Fox News διαψεύδει κάθε πληροφορία που αφορά τον διευθυντή ειδήσεών της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...