Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η μπάλα «καταπόντισε» τα δελτία

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του πρωταθλήματος που μετέδιδαν ΝΕΤ και Σκάι οδήγησαν στον καταποντισμό των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών την Κυριακή.

Το δελτίο του Mega περιορίζονταν μόλις στο 14,1% και από κοντά ακολουθούσε αυτό του Starμε 13,2%. Όσο για αυτό του ΑΝΤ1, έπεφτε στο 7,5%. Την ίδια ώρα το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακού – Ξάνθης στη ΝΕΤ σημείωνε 25,2% και εκείνο της αναμέτρησης Αρη – Λεβαδειακού στον Σκάι ξέκλεβε ένα συμπαθητικό 5,3%.

Νωρίτερα, στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων, το ματς που έδειχνε η ΝΕΤ σημείωνε 21,2% και εκείνο που είχε ο Σκάι 5,9%. Την ίδια ώρα το δελτίο του Alpha είχε μέσο όρο 11,4% ενώ εκείνο του Alter, που ξεπέρασε τις δύο ώρες σε διάρκεια (με έναρξη στις 6.45μμ) σημείωσε 9,8%.

Στα νεανικά κοινά της ζώνης πρώτος ήταν ο αγώνας Ολυμπιακού – Ξάνθης με 19,8% στο πρώτο ημίχρονο και 26,3% στο δεύτερο. Από δελτία, στην κορυφή βρέθηκε το Starμε 15,4% έναντι 11,4% του Megaκαι 11,2% του Alpha, ενώ αξίζει νασημειωθεί ότι τα δελτία του ΑΝΤ1 και του Alterκινήθηκαν στο 8,1% και 7,9% αντίστοιχα και ο αγώνας Αρη – Λεβαδειακού στον Σκάι στο 6,3%.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχουν μετρήσεις για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, που επίσης διεξάγονταν εκείνη την ώρα, καθώς μεταδίδονταν όχι από ελεύθερης λήψεως κανάλια αλλά από την συνδρομητική πλατφόρμα της Nova.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...