Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συμφώνησαν ΕΡΤ και Nova για τους αγώνες Superleague

Τέλος καλό, όλα καλά» στη διαμάχη για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Superleague, που είχε ξεσπάσει εδώ και αρκετούς μήνες μεταξύ της ΕΡΤ και της Nova και η οποία είχε φέρει τις δυο πλευρές στα δικαστήρια.
Ειδικότερα οι δυο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για τα εμπορικά στιγμιότυπα της περιόδου 2009-2010.
Συγκεκριμένα, το νέο διοικητικό συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης αποφάσισε να συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους διάθεσης των στιγμιότυπων και τους χρονικούς περιορισμούς προβολής τους, όπως αυτοί απορρέουν από τη σύμβαση της εταιρείας συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών με τη Superleague.
Υστερα από αυτή την εξέλιξη η Νova αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στη ματαίωση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει.
Όπως αναφέρουν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η μεν πλευρά της ΕΡΤ παίρνει το πράσινο φως για τη μετάδοση των στιγμιοτύπων -στη λήξη του πρωταθλήματος βεβαίως- και σε αντάλλαγμα «δίνει πρόσβαση» στο ελκυστικότατο τηλεοπτικά περιεχόμενο του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, που πραγματοποιείται το καλοκαίρι στη Νότια Αφρική.
Η πλευρά της Νova επισημαίνει ότι «η συμφωνία αυτή αποτελεί δικαίωση τόσο για την εταιρεία, όσο και για τους 350.000 συνδρομητές της πρώτης δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης, που σήμερα αποτελεί το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Αξίζει να αναφερθεί ότι ύστερα από την εξέλιξη αυτή, επαναπροσδιορίζονται οι συσχετισμοί στο «ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό πεδίο» υπέρ της Νova και αυτό παρά τις πρόσφατες κριτικές δηλώσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι της ισχυρότερης -τηλεοπτικά- ομάδας του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...