Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

EΜΠΛΟΚΗ ΣTO SPEC ΤΟΥ ΟΠΑΠ AΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ

Παράταση αγωνίας όσον αφορά στην ανάθεση του διαφημιστικού λογαριασμού του ΟΠΑΠ και την τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η αγορά βρίσκεται εν αναμονή της τελικής κατοχύρωσης των αποφάσεων που ελήφθησαν χθες το βράδυ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, φαίνεται να υπερισχύουν οι ενδοιασμοί μελών του Δ.Σ. όσον αφορά στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα Παιχνίδια Γνώσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της διαδικασίας, αν και χθες με ψήφους 9-2 αποφάσισαν να αναθέσουν στην Adel Saatchi & Saatchi το συγκεκριμένο κομμάτι του λογαριασμού, σήμερα αναμένεται να επανεξετάσουν την πρόταση που έπεσε και χθες στον τραπέζι για παραμονή της ευθύνης τού εν λόγω κομματιού μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού στην UpSet!, προτάσσοντας αφενός την επικείμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αφετέρου την εμπειρία της UpSet! στην επικοινωνιακή υποστήριξη των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Όλα δείχνουν οτι η συγκεκριμένη πρόταση θα περάσει στη σημερινή συνεδρίαση και ο λογαριασμός θα παραμείνει στην Upset! μέχρι το φθινόπωρο, σε μια εξέλιξη που ανατρέπει τη χθεσινή σχετική απόφαση, αλλά και τη συνολική διαδικασία του διαγωνισμού, καθώς το πιο πιθανό σενάριο για μετά το πέρας του καλοκαιριού φαντάζει να είναι η επαναπροκήρυξη του συγκεκριμένου κομματιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...