Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πυρ και μανία ο Αρναούτογλου!!!

Ποιος άκουσε τη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη και δεν τον φοβήθηκε!

Έγινε «Τούρκος» με αφορμή το περιστατικό με το τουρκικό πολεμικό σκάφος, που πλησίασε την Τρίτη το Σούνιο.

Τον έπιασε το πατριωτικό του και πέρασε τους πολιτικούς γενεές δεκατέσσερις. Μιλάμε για παραλήρημα από τα λίγα και η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχουμε ακούσει να μιλά ξανά κατά αυτόν τον τρόπο.

Mεγάλη τσαντίλα με τους Έλληνες πολιτικούς. «Κλέφτες» τους ανέβαζε, «απατεώνες» τους κατέβαζε και να το χώσιμο ότι μας πήραν μέχρι και τα παντελόνια και να η οργή που άφησαν το τουρκικό πλοίο να σουλατσάρει ανενόχλητο το Αιγαίο.

«Να τους βάλουν όλους φυλακή τους κλέφτες. Απατεώνες, σιχαμένοι, ξεφτιλίσατε τα πάντα. Ντρέπομαι και που υπηρέτησα και το έκανα με μεγάλη περηφάνια και κάθομαι τώρα το βλέπω και έχω νεύρα. Γι’ αυτό μια ζωή το κεφάλι μας το ρίχνουμε κάτω. Μια ζωή υποβιβαζόμαστε. Τόσα παλικάρια χαθήκανε γ…. και σε ασκήσεις χαθήκανε παιδιά και στο στρατό χαθήκανε και με τα ελικόπτερα σκοτωθήκανε για να το παίζετε εσείς πολιτικοί, γιατί αυτή η ξεφτίλα;», είπε ο το άλλοτε καλό παιδί της ελληνικής τηλεόραση, με την οργή να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια του!!!

Γενικά, πολύ χολωμένος ήταν ο Γρηγοράκης με τους πολιτικούς, τους οποίους κατηγόρησε επίσης ότι δεν έχουν το θάρρος να ορθώσουν το ανάστημά τους.  «Αλλά λίγο αρσενικό ρε λίγο. Χάσαμε τα πάντα ρε μας πήραν τα παντελόνια όλοι ρε!!! Ευρωπαίοι μας βρίζουνε  τα αγάλματα, ο άλλος φτάνει στην Αθήνα τι είναι αυτό ρε; Και κανείς φυλακή; Ένας να πει ότι εγώ έκανα ένα λάθος για όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, θέλω να παραδοθώ μόνος μου πόσο δηλαδή τι; Ποιο είναι το τέλος; Πού είναι αυτό το τέλος πού είναι;… Ας βγει κάποιος να πει, ας παραιτηθεί κάποιος», είπε απηυδισμένος ο Γρηγόρης!!!

Μπα νεύρα!!!! Τι γίνεται ρε παιδιά; Μπας και ο Γρηγόρης έχει βλέψεις για την ελληνική Βουλή, ή μήπως παρασύρθηκε κι αυτός από το πατριωτικό… πάθος του Κ. Πρέκα λόγω της 25ης Μαρτίου;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...