Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Πάγωσε» η συνεργασία Channel 9 – SBC

**«Πάγωσε» η συνεργασία Channel 9 – SBC.  Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο , το οικονομικό κανάλι θα ξεκινούσε να μεταδίδει το πρόγραμμα του, από τη συχνότητα του Channel 9 . Όμως φαίνεται πως στον όμιλο Κοντομηνά επικράτησαν δεύτερες σκέψεις για την αξιοποίηση του Channel 9  και προς το παρόν η συνεργασία δεν ξεκίνησε.
**Εκτός από το MTV , ο Β. Ρέστης έφερε στην Ελλάδα και το πρόγραμμα του  Nickelodeon.  Το παιδικό πρόγραμμα εκπέμπεται από τη συχνότητα του Local TV , το οποίο λίαν συντόμως θα ανέβει στην πλατφόρμα της Digea.
**Και το «Έθνος» στο  i phone. Η εφημερίδα του Πήγασου, «κατεβαίνει» δωρεάν  στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου της Apple , όπως κάνουν εδώ και καιρό , «Τα Νέα» , το «Βήμα», η «Ναυτεμπορική» , το «Πρώτο θέμα», το Sport.gr , και η gazzeta.gr .
**Αλλαγή έδρας για την εταιρεία «Σπύρος Παπαδόπουλος Θέαμα μονοπρόσωπη ΕΠΕ». Η εταιρεία του ηθοποιού –παρουσιαστή, μετακινείται από τους Αμπελόκηπους στο Κολωνάκι, στη συμβολή των οδών Χάριτος και Σπευσίπου. Το κεφάλαιο της ανέρχεται σε 18.000 ευρώ , μοναδικός εταίρος είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ των σκοπών της είναι η παραγωγή και εκμετάλλευση θεατρικών εκδηλώσεων, , η παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων κ.α. .
**Επεκτείνει τις δραστηριότητες του στο Internet ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη δημιουργία του www.paotv.gr και άλλων θεματικών site. Μετά το εγχείρημα του www.gossip-tv.gr και την έκδοση της «Πράσινης» στο χώρο του αθλητισμού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει ένα site που θα φιλοξενεί  κυρίως  μεταδόσεις από το παρελθόν  του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, με στόχο να συγκεντρώσει τον κόσμο του τριφυλλιού . Παράλληλα , εκτός από το συγκεκριμένο site, ετοιμάζει ακόμη ένα για την οικονομία, ένα για τη μουσική , θέλοντας να δημιουργήσει ένα διαδικτυακό όμιλο.  Τη διαφήμιση του όλου εγχειρήματος ανέλαβε ο Μάκης Σεριάτος.
**Άλλο ένα φύλλο για την κεντροδεξιά. Ο Γιάννης Φιλιππάκης σχεδιάζει μαζί με το Χρήστο Μουλίνο, «ένα μοντέρνο φύλλο» που θα κυκλοφορεί από Δευτέρα έως και Σάββατο.
TYPOLOGIES.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...