Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Θερινό «τσουνάμι» προστίμων από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

 Θερινό«τσουνάμι» προστίμων από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Έπειτα από δύο συνεδριάσεις, η Ανεξάρτητη Αρχή «μοίρασε» πριν από λίγο σε κανάλια και ραδιόφωνα πρόστιμα συνολικού ύψους 423.000 ευρώ.


Ειδικότερα, η ολομέλεια του ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ στο Star για την αναπαραγωγή, που έγινε από τις εκπομπές “Πρωινή Μελέτη”, “Superstar” και “Φώτης και Μαρία Live”, της εκπομπής “Αξίζει να το δεις” του ΑΝΤ-1 με την Τατιάνα Στεφανίδου να φιλοξενεί (με κοινό μαθητές) την Τζούλια Αλεξανδράτου και θέμα βέβαια την πορνοταινία στην οποία συμμετείχε. Η Ανεξάρτητη Αρχή έκρινε ότι υπήρξε παραβίαση των διατάξεων σχετικά με την προστασία των ανηλίκων καθώς και ποιοτική υποβάθμιση εκπομπής.
Για τους ίδιους λόγους επιβλήθηκε στο κανάλι πρόστιμο 60.000 ευρώ για την εκπομπή “Superstar”" με την Χριστίνα Λαμπίρη να φιλοξενεί την Μαριάννα Ντούβλη επίσης με θέμα την προνοταινία στην οποία συμμετείχε. Μάλιστα το μέλος του ΕΣΡ Γιάννης Παπακώστας πρότεινε πρόστιμο 150.000 ευρώ ενώ Εύη Δεμίρη και Ίρις Αυδή (μέλη του ΕΣΡ) 100.000 ευρώ.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...