Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ANT1: ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ INTERNET

ANT1Image via Wikipedia
Ο ΑΝΤ1 έδωσε και φέτος το καθιερωμένο του ραντεβού με τους ανθρώπουςτου Τύπου και της διαφημιστικής αγοράς, σε μια ειδική εκδήλωση για τηνπαρουσίαση του νέου του προγράμματος, στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτι-σμού «Ελληνικός Κόσμος». 
Όπως τόνισαν οι επικεφαλής, η μεγάλη καινο-τομία του ΑΝΤ1 για φέτος είναι στο Internet. Μετά την επιτυχία του Web TV, ο ΑΝΤ1 προχωρά ένα βήμα παραπέρα με τη δημιουργία του Web TV Plus, που παρέχει επιπλέον περιεχόμενο από αυτό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. 
Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1, Θοδωρής Κυριακού, μίλησεμεταξύ άλλων για τη νέα οικονομική πραγματικότητα, που έχει αποτέλεσμανα συντελούνται ραγδαίες αλλαγές και ανακατατάξεις στη βιομηχανία των ΜΜΕ. Τόνισε ότι ο ΑΝΤ1 έχει μόνο θετικές προοπτικές για το μέλλον, διότιέκανε έγκαιρα τις σωστές κινήσεις, αξιοποίησε ευκαιρίες και τώρα είναι σεπλεονεκτική θέση, ώστε να αξιοποιήσει και τις νέες προκλήσεις που παρου-σιάζει το εξελισσόμενο τοπίο των ΜΜΕ. 
Τέλος, η εμπορική διευθύντρια του ΑΝΤ1, Νανή Τράκα, σχολιάζοντας τις νέες συνθήκες στην αγορά των ΜΜΕ, δήλωσε ότι τώρα περισσότερο από ποτέ η συνεργασία είναι η απαραίτητη, προκειμένου να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...