Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΣΚΑΪ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ALTER...

Νέα επίθεση του Αλαφούζου κατά του Κουρή. Γράφει το fimotro:

"Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter εξαπέλυσε πριν από λίγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο οποίος παρουσίασε όλες τις αθέατες πτυχές των χρεών του καναλιού του Μπουρναζίου αποκαλύπτοντας ότι από το 1999 δεν έχει γίνει ποτέ φορολογικός...έλεγχος! Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι : ..."συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες» αναφέρει η «Ελεύθερη Τηλεόραση» διαχειρίστρια εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού Alter.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν για αδυναμία συνεννόησής της με οικονομικούς οργανισμούς, καλεί το επενδυτικό κοινό να στηρίζει τις επενδυτικές επιλογές του στις επίσημες ανακοινώσεις και δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καρφί, το Alter οφείλει στο ελληνικό δημόσιο 6,5 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί προσωρινά το 50% των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρίας και των μεγαλομετόχων Κουρή και Γιαννίκου.

Το Αlter, στο 9μηνο, παρουσίασε κάμψη πωλήσεων της τάξης του 38,85%, με τα έσοδά του να διαμορφώνονται στα 57,37 εκατ. ευρώ, έναντι 93,82 εκατ. ευρώ του 9μήνου του 2009.

Από πλευράς καθαρών προ φόρων αποτελεσμάτων στο 9μηνο του 2010, οι καθαρές προ φόρων ζημίες της εταιρείας, εκτινάχθηκαν στα 24,3 εκατ. ευρώ, έναντι κερδών ύψους 210 χιλιάδων ευρώ πέρυσι.

Οι πωλ'ήσεις της εταιρίας, από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2010, συρρικνώθηκαν κατά 79,56%"
fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...