Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σφοδρή επίθεση στον Θέμο Αναστασιάδη από τη Ντόρα Μπακογιάννη

Σφοδρή επίθεση στον Θέμο Αναστασιάδη έκανε μέσα στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη για την γνωστή "υπόθεση των 5.5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του".

Μιλώντας με σκληρή γλώσσα η Ντόρα είπε:

«Μιλάμε για δίωξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος και για την υποχρεωτική καθιέρωση της απαγόρευσης χρήσης μετρητών μεταξύ επιχειρήσεων για πάνω από 1500 Ευρώ όταν παραμένει ατελέσφορη επί δύο κυβερνήσεων η υπόθεση των αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκ. του γνωστού εκδότη και τηλεπερσόνα του κυρίου Θέμου Αναστασιάδη, που με ανεξήγητο τρόπο εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του και κανείς να μην θεωρεί ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στον ελληνικό λαό γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών, οι πολίτες εντός του συστήματος και οι πολίτες εκτός του συστήματος".

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέληξε:  "Και δεν είναι μόνο αυτό κύριε υφυπουργέ. Είναι ότι όλοι μας θεωρούμαστε από τον κόσμο υπαίτιοι γιατί λενε τον φοβάστε γι' αυτό δεν τον κυνηγάτε γι΄ αυτό είσαστε μουγγοί στην Βουλή των Ελλήνων. Και σας πάω και στοίχημα ότι δεν θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα μεταδώσει αυτό το οποίο λεω εγώ σήμερα. Παραταύτα το χρωστάμε στον ελληνικό λαό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...