Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Στο Διαδίκτυο τα κοστολόγια των εκπομπών της ΕΡΤ

Στο διαδίκτυο θα αναρτώνται στο εξής τα κοστολόγια των εκπομπών της δημόσιας τηλεόρασης, όπως έκανε γνωστό ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης κατά τη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους.
 
Ανακοίνωσε ακόμη ότι από τα μέσα του Ιανουαρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος Έλλη Στάη ε αμοιβή, που θα γίνει γνωστή μέσω διαδικτύου.

Για το θέμα των οικονομικών της ΕΡΤ, ο κ. Ταγματάρχης τόνισε ότι το έσοδο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι το ανταποδοτικό τέλος και «με αυτό πρέπει τα βγάλει πέρα». Απαντώντας σε ερώτηση για φήμες που θέλουν την ΕΡΤ να συρρικνώνεται, τόνισε ότι δεν έχει καμία εντολή από την πολιτική ηγεσία και διευκρίνισε πως «μία τέτοια απόφαση, αν ληφθεί, θα είναι από την κυβέρνηση και όχι από το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Τέλος, δήλωσε ότι η ΕΡΤ δεν θα αποχωρήσει από την αγορά της διαφήμισης, αλλά πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να «κόψει οξυγόνο» από τους ιδιωτικούς σταθμούς, χαμηλώνοντας το κόστος του διαφημιστικού χρόνου, που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...