Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Τούρκοι hackers εισεβαλαν στην "Kαθημερινή"

KathimeriniImage via WikipediaΑπό την 26η Δεκεμβρίου και μέχρι το πρωί της Δευτέρας Τούρκοι hackers εισεβαλαν στα ηλεκτρονικά συστήματα του kathimeriini.com.cy απενεργοποιώντας τις λειτουργίες για συνεχή ροή ειδήσεων. H φωτογραφία που αναρτήθηκε στη θέση του περιεχομένου kathimerini.com.cy ανέγραφε τη φράση: "Όχι τρόμος στον αθλητισμό" και αφορούσε βέβαια τα γεγονότα βίας που διαδραματίστηκαν στον αγώνα μπάσκετ ΑΠΟΕΛ - Καρσίγιακα.

Υπενθυμίζεται πως το kathimerini.com.cy κάλυψε σε έκταση τα γεγονότα και τον απόηχο των γεγονότων στο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία.

Οι τεχνικοί του εκδοτικού ομίλου εργάστηκαν πυρετωδώς προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη που προήλθε από την κακόβουλη, ηλεκτρονική ενέργεια και σήμερα οι ιστοσελίδες των Ειδικών Εκδόσεων λειτουργούν κανονικά και είναι προσβάσιμες από τους αναγνώστες δίχως προβλήματα.

Oι ιστοσελίδες www.livingetc.com.cy, www.musicbox.com.cy , www.mydeejay.com.cy , www.must.com.cy , επιδιορθώθηκαν από τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί.

H "Kαθημερινή" με ανακοίνωσή της απολογείται προς το αναγνωστικό κοινό και το διαβεβαιώνει πως προβαίνει σε όλες τις δέουσες ενέργειες ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες επανάληψης του φαινομένου. Απο άυριο θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία στούς συνδρομητές της και η καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα "e-kathimerini".

 Υπενθυμίζεται πως το kathimerini.com.cy κάλυψε σε έκταση τα γεγονότα και τον απόηχο των γεγονότων στο Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...