Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

“Η ενημέρωση στη ΝΕΤ δεν σταματά ποτέ

Σε ειδική εκπομπή με τίτλο «Βάσεις 2011» η ΝΕΤ θα μεταδώσει, όπως κάθε χρόνο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 10.00 τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Η ΝΕΤ, πάντα κοντά στον παλμό των εξελίξεων, ενημέρωσε αξιόπιστα και αντικειμενικά τους Έλληνες πολίτες όλο το καλοκαίρι, μέσα από την εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ».Την ερχόμενη εβδομάδα τη σκυτάλη παίρνει η πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, η οποία επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς, παρουσιάζοντας όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΝΕΤ» με τον Τάκη Σπηλιόπουλο και τη Μάριον Μιχελιδάκη, θα βρίσκεται και πάλι στον αέρα από το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 07.00. Στην εκπομπή φιλοξενούνται εκτενή ρεπορτάζ, διεθνείς ειδήσεις και αποστολές στην περιφέρεια και το εξωτερικό, αλλά και πρόσωπα και θέματα της επικαιρότητας. Η αρχισυνταξία είναι της Στεφανίας Χαρίτου και του Γιάννη Αδαμίδη και η σκηνοθεσία του Ντίνου Σιμιτόπουλου.

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και κάθε μέρα, ο ρυθμός της επικαιρότητας χτυπά από τις 06.00 το πρωί στην «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη με το επιτελείο της εκπομπής «ανοίγουν» την ειδησεογραφία της ημέρας, παρουσιάζοντας τις εξελίξεις της επικαιρότητας, μεγάλα γεγονότα, διεθνείς και οικονομικές ειδήσεις, αθλητικά γεγονότα, χρηστικές πληροφορίες και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει ο τηλεθεατής για να ξεκινήσει την ημέρα του. Η αρχισυνταξία είναι του Θοδωρή Καρυώτη και της Βάνας Κεκάτου και η σκηνοθεσία της Ναταλίας Τέτερη.

Από την Τρίτη 30 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 10:00, η Μαρία Σαράφογλου μας ενημερώνει για ό,τι «ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ» στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Η αρχισυνταξία είναι της Κατερίνας Κουράντη και του Νίκου Ιωαννίδη και η σκηνοθεσία του Αντώνη Μπακόλα και του Σπύρου Δαγκλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...