Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Γαβαλά - Χατζηγεωργίου νέοι διευθυντές στην ΕΡΤ !

ERT Digital logo.Image via Wikipedia
Με αποφάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης και της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ  τοποθετήθηκαν αντιστοίχως, η κ. Ειρήνη Γαβαλά  στη θέση της Διευθύντριας  Διεθνών Τηλεοπτικών  Εκπομπών και  ο κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου  στη θέση του Διευθυντή  Αθλητικών  Προγραμμάτων.
Η κ. Ειρήνη  Γαβαλά  ασκούσε ως σήμερα τα καθήκοντα της προϊσταμένης  του τμήματος Διεθνών Συμπαραγωγών και ο κ. Δημήτρης Χατζηγεωργίου ήταν Προϊστάμενος Παραγωγής Αθλητικών Προγραμμάτων, παρουσιαστής και σχολιαστής μεγάλων Αθλητικών Διοργανώσεων.
Ακολουθούν βιογραφικά σημειώματα.

ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΒΑΛΑ – ΧΑΡΔΑΛΙΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Η κ. Ειρήνη Γαβαλά γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Γνωρίζει  Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Εργάζεται στην ΕΡΤ από το 1976.
Από το 2005 έως σήμερα  είναι Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Συμπαραγωγών ενώ από το 2003 εως το2005 ήταν Αναπληρώτρια Προϊσταμένη των Διεθνών Συμπαραγωγών.
Από το 1995 εως το 2003  ήταν Σύμβουλος για τα διεθνή στην Δ/νση Προγράμματος Τ/Ο .
Από το 1981εως το1995  εργάστηκε στη Δ/νση Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ως Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και αναπληρώτρια του Δ/ντή.
Είναι μέλος της Επιτροπής Προγράμματος της ARTE και της ΕΡΤ ,εκλεγμένο μέλος στο Bureau του Documentary Experts Group της EBU και του Steering Group της ΕBU για το Public Theme Week.,commissioning editor και tutor σε διεθνή τ/ο φόρα και εκπαιδευτικά σεμινάρια για διεθνείς συμπαραγωγές.
Έχει διατελέσει Πρόεδρος της διεθνούς Οργανωτικής Επιτροπής της EBU για τα Παιχνίδια χωρίς Σύνορα. Έχει διοργανώσει και ηγηθεί της αποστολής της
EΡΤ για Eurovision Song Contest, Junior Eurovision Song Contest, Eurovision Young Musicians, Eurovision Young Dancers. Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Συμπαραγωγών της COPEAM, γενικός γραμματέας του CMCA . εκπρόσωπος της ΕΡΤ σε διεθνή συνέδρια, φόρα και τηλεοπτικές αγορές.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο κ.Δημήτρης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει σπουδάσει  στη Νομική Σχολή,( Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και στο DEREE COLLEGE( MARKETING MANAGEMENT). Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά.
Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1985 στην ΕΡΤ, όπου εξακολουθεί να εργάζεται μέχρι σήμερα. Τα πρώτα πέντε χρόνια της επαγγελματικής του πορείας εργάστηκε στο ραδιόφωνο (Α και Β πρόγραμμα) και από το 1990 στο Αθλητικό Τμήμα της Τηλεόρασης. Εχει διατελέσει προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αθλητικών Προγραμμάτων της ΕΡΤ από το 2002 έως το 2007.
Εχει περιγράψει και σχολιάσει τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες (τελετές έναρξης και λήξης σε Σίδνεϊ και Αθήνα) , δέκα Ευρωπαϊκά, final-four και τελικούς καθώς και ελληνικά πρωταθλήματα και κύπελλα.
Στον στίβο, εδώ και δέκα χρόνια, έχει την αποκλειστική ευθύνη της παρουσίασης από τη «μεικτή ζώνη» σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα).
Στο τένις σχολιάζει το παρισινό Ρολάν Γκαρός από το 1993.
Ηταν επίσης επικεφαλής της ομάδας που εκπόνησε και συντόνισε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του «Αθήνα 2004».
Για μία δεκαετία επιμελήθηκε και παρουσίαζε το αθλητικό ντοκιμαντέρ «Σπορ Ιστορίες», το οποίο έχει προβληθεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς του εξωτερικού.
Εχει εργαστεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, περιοδικά, εφημερίδες και σχολές δημοσιογραφίας.
Εχει βραβευτεί στην Ελλάδα (2000 καλύτερη αθλητική εκπομπή- Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ, 2001 καλύτερη αθλητική εκπομπή – Πρόσωπα Τ.V. EθNOΣ, 2009 καλύτερο αθλητικό, τηλεοπτικό ρεπορτάζ- Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ) και  στο Εξωτερικό, αλλά και από διάφορους φορείς, ομοσπονδίες και συλλόγους.”
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...