Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Κομπίνες στην ΕΡΤ: Φέρτε πίσω τα λεφτά από τα παράνομα bonus και συμβάσεις!

Παραδόθηκαν στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, τα πορίσματα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Ε.Ρ.Τ.
Παραδόθηκαν σήμερα στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο,  από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) Αριστείδη Μπουρδάρα, οι Εκθέσεις - Πορίσματα δύο Επιθεωρήσεων που διενήργησαν στην ΕΡΤ Α.Ε  Επιθεωρητές του Σώματος.

Οι εκθέσεις αυτές έχουν διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών σύμφωνα με τις διαπιστώσεις και τα συμπεράσματα που περιέχονται σ' αυτές. Επίσης, οι Επιθεωρητές ζητούν από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον υπαλλήλων της ΕΡΤ ΑΕ σε βάρος των οποίων προέκυψαν πειθαρχικές ευθύνες.

O Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κύριος Παύλος Γερουλάνος έδωσε εντολή για άμεση σύγκληση έκτακτου ΔΣ, προκειμένου να κινηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών και την αποκατάσταση της νομιμότητας στην ΕΡΤ Α.Ε. (ανάκληση παράνομων πράξεων, αναζήτηση παράνομων αμοιβών ή bonus κλπ).

Ειδικότερα, από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στην ΕΡΤ ΑΕ, προέκυψαν έντονα φαινόμενα κακοδιοίκησης, αδιαφάνειας, παράνομων αναθέσεων και αλόγιστης σπατάλης δημοσίου χρήματος.

Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...