Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν το «κόψιμο» του Άνθιμου από την ΕΤ3

Flag attributed to the Byzantine Empire. This ...Image via WikipediaΘέμα εμφανίσεων του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης στην ΕΤ3 έθεσαν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη, ζητώντας μάλιστα να μεταδίδεται λειτουργία και από άλλες μητροπόλεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κυβερνητικά στελέχη είχαν την Τρίτη συνάντηση με βουλευτές και κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης συζήτησαν και θέματα που αφορούν την κρατική τηλεόραση και συγκεκριμένα την ΕΡΤ-3.

Μεταξύ άλλων, τα στελέχη ζήτησαν διευκρινίσεις για τα κριτήρια επιλογής των συμβασιούχων, ενώ επισήμαναν πως θα πρέπει να μεταδίδονται λειτουργίες και από άλλες μητροπόλεις της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο αυτές με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Από την πλευρά του, ο Τηλέμαχος Χυτήρης φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, να δεσμεύτηκε για την αυτόνομη συνέχιση λειτουργίας του σταθμού.

Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης συνάντησε διαδοχικά τους υφυπουργούς Υγείας Μ. Τιμοσίδη και Χ. Αηδόνη, τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα και τους υφυπουργούς Γ. Μαγκριώτη και Σ. Βούγια, τον υφυπουργό Πολιτισμού Τ. Χυτήρη, την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη και τον υφυπουργό Γ. Μανιάτη, καθώς και με τον αναπληρωτή υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Σ. Ξυνίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» από τις συναντήσεις προέκυψε «η ματαίωση της κατασκευής του ογκολογικού και του παιδιατρικού νοσοκομείου στη Μίκρα, καθώς θα αναζητηθεί νέος χώρος, ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν θα κλείσουν νοσοκομειακές μονάδες στην πόλη».
Επιπλέον, ανακοινώθηκε από τα κυβερνητικά στελέχη η δυνατότητα δημοπράτησης έως το τέλος του 2011 των ανισόπεδων κόμβων της δυτικής περιφερειακής και της κατασκευής του πρώτου τμήματος της εξωτερικής περιφερειακής από το «Τιτάν» έως τα Πεύκα, καθώς και η αναβάθμιση της εσωτερικής ανατολικής περιφερειακής.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Μακεδονία», «δεν τίθεται εκ νέου θέμα χωροθέτησης του νέου εκθεσιακού κέντρου και παραμένει η κυβερνητική απόφαση για το ΤΕΙ στη Σίνδο, ενώ το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί από την Τίνα Μπιρμπίλη στις 12 Απριλίου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...