Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Alter: ” Άλλο η σωτηρία του σταθμού, άλλο οι πληρωμές μισθών”

Η έντονη φημολογία που υπάρχει από χθες γύρω από την υπόθεση του Alter, κάνει λόγο για "πάγωμα" των διαπραγματεύσεων αφού οι τράπεζες δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε ένα κοινής αποδοχής σχέδιο.

Alter Globe logo of Alter ChannelImage via Wikipedia Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται, με την πλευρά του Γ. Κουρή να πιέζει κάθε τρόπο προκειμένου να μην αφήσει τον σταθμό να καταρρεύσει. Το ενδιαφέρον της Argo Capital παραμένει, αλλά οι πιστώτριες τραπεζες αρνούνται να δώσουν το πολυπόθητο "πράσινο φως" που θα δρομολογούσε τις εξελίξεις.

Το μεγάλο αγκάθι, λέγεται πως είναι η "τρύπα" των 180 εκατομμυρίων που έχει εισπράξει η διοικηση του Alter από τους διαφημιστές και από την πλευρά τους οι τράπεζες αρνούνται να αναλάβουν!

Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, πάντως, τίποτε δεν έχει ακόμη κριθεί αλλά όπως μας είπε στέλεχος της τραπεζικής αγοράς "η επιβίωση του Alter είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα από το πότε θα καταβληθούν οι μισθοί των εργαζομένων"!

Κι αυτό γιατί στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Κουρή, τραπεζών και Argo δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη ημερομηνία πληρωμών, αφού υπάρχουν δεκάδες άλλες διαδικασίες που πρέπει να διευθετηθούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ.Κουρής, δεν έχει αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα σε ημερομηνία καταβολής μισθών, σε αντίθεση με τον κ. Γιαννίκο που αρχικά είχε κάνει λόγο για 24 Μαρτίου και τώρα για 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbomb.gr, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μέχρι τις 15 Απριλίου, οπότε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι από το νέο επενδυτικό σχήμα μέχρι τις 21 Απριλίου. Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως ναυάγιο των διαπραγματεύσεων, αλλά ανάγκη για περισσότερο χρόνο προκειμένου να κλείσει η συμφωνία που θα οδηγήσει στη σωτηρία του σταθμού!

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους, έχουν εξαντλήσει πλέον όλα τα περιθώρια, συνεπώς η μοναδική περίπτωση να παραμείνει ανοιχτό το Alter, είναι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους υπαλλήλους του. Αν δεχτούμε ότι ο κ. Γιαννίκος δεν είχε πρόθεση να τους εξαπατήσει, τότε μία λύση υπάρχει σε περιπτωση που ο νέος επενδυτής, δεν μπορεί να πληρώσει στις 21 Απριλίου: να καταβάλει τους μισθούς η σημερινή διοίκηση του σταθμού! Ισως με χρήματα εκείνων που "καίγονται" να συνεχίσει το Alter να προβάλλει τις διαφημίσεις τους!
newsbomb.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...