Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ο Pavel Stanchev αναλαμβάνει καθήκοντα CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης και επέκτασης της ηγετικής παρουσίας του στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει ότι ο Pavel Stanchev αναλαμβάνει καθήκοντα CEO του Ομίλου στη συγκεκριμένη περιοχή. Από το νέο του ρόλο, ο Pavel Stanchev θα έχει την ευθύνη της διοίκησης και συντονισμού των τηλεοπτικών επιχειρήσεων που διαθέτει ήδη ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στη Σερβία, τη Σλοβενία και το Μαυροβούνιο καθώς και των επιχειρήσεων που αναμένεται να προστεθούν. Επιπλέον, αρμοδιότητά του θα είναι η χάραξη και υλοποίηση στρατηγικής για την περαιτέρω επέκταση του Ομίλου σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή.



Nova Television logo
Nova Television logo (Photo credit: Wikipedia)
Ο Pavel Stanchev διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις διεθνών ηγετικών Ομίλων ΜΜΕ όπως το HBO, το RTL και το Rignier AG. Στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ βρίσκεται από το 2004 ως CEO της Nova Televizia στη Βουλγαρία αναλαμβάνοντας την επιτυχημένη αναδιάρθρωση και επανατοποθέτηση του καναλιού, που οδήγησε στην πώλησή του στον Όμιλο Modern Times το 2010. Από το 2010 είναι επικεφαλής της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου ANTENNA στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του CEO του Planet TV, της εταιρίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στη Σλοβενία.

Με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού δήλωσε: «Είμαι περήφανος που ικανά και ταλαντούχα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤΕΝΝΑ έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο μέσα στον Όμιλο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και είμαι βέβαιος ότι θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και θα διευρύνει σημαντικά τις δραστηριότητές μας στην περιοχή».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...