Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Στα άκρα η κόντρα ΣΚΑΪ – ΝOVA

Ανέβηκαν και πάλι οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΚΑΪ και της NOVA με αφορμή το διαφημιστικό της συνδρομητικής τηλεόρασης για το ποδοσφαιρικό πακέτο.


Ο σταθμός του Φαλήρου υποστήριξε ότι το πακέτο δεν κοστίζει 19,90 ευρώ, όπως υποστηρίζει η NOVA, αλλά 49,80 ευρώ με αποτέλεσμα η συνδρομητική τηλεόραση να επιτεθεί στον ΣΚΑΪ υπογραμμίζοντας ότι “επέλεξε να δημιουργήσει ειδήσεις που δεν υπάρχουν, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας”.

Άμεση ήταν η απάντηση του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου το οποίο επισημαίνει ότι «η

διαφήμιση της ΝΟVA όπως διαπιστώνουν και οι αρχές, είναι παραπλανητική για αυτό και η ΝΟVA θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Ο ΣΚΑΪ δε φοβάται ούτε τις ύβρεις, ούτε τις απειλές και θα συνεχίζει να επιτελεί το δημοσιογραφικό του καθήκον πάντα και με αποκαλυπτικό τρόπο. Όποιος νομίζει ότι θα μας φιμώσει είναι βαθιά γελασμένος”, τονίζεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του καναλιού.

http://ysterografa.gr/

3 σχόλια:

  1. Tο βασικό πακέτο NOVA(μεsuper league, basket , chl, volley ακόμη και την ΑΕΚ, με σε εμένα δεν αρέσει. Θα προτιμούσα να αρκεί , να έχεις το βασικό τηλεπικοινωνιακό πακέτο - Τηλέφωνο + Internet - χωρίς και κάποιο αρχικό πακέτο NOVA, οπότε το βασικό πακέτο θα ήταν με χαμηλότερο κόστος, κι όχι με 29,9, αλλά έτσι αποφάσισαν . Είναι λογικό να προσφέρουν σε ειδική τιμή το Αθλιτικό περιεχόμενο τους, αφού όμως είσαι τηλεπικοινωνιακός πελάτης τους. Αλλωστε και ο ΟΤΕ έτσι κινείται. Δίνει φτηνά το αθλητικό περιεχόμενο αρκεί να έχεις connex γτ αλλίώς θα πληρώνεις πολύ περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ βέβαια αφού ο Αλαφούζος και το σκάι θέλουν δωρεάν προβολή από τα στιγμιοτυπά αγώνων από nova λογικό είναι να κάνει τα πάντα ο Αλαφούζος για να δυσφημίσει τη nova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σκαι έχει το χειρότερο τηλεοπτικό περιοχόμενο από ολα τα δημόσια κανάλια .για πιο λόγο τον έχει η nova στο μπούκετο της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...