Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΜΤV, NICKELODEON & MUSIC 89.2 FM

English: This is a logo for MTV.
Image via Wikipedia
Με νέα διοίκηση συνεχίζει το Media Group, που αποτελείται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς MTV και Nickelodeon, αλλά και το ραδιοφωνικό σταθμό Music 89.2 FM.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της αναδιοργάνωσης του Media Group, επικεφαλής είναι πλέον ο Ηλίας Βιτωράκης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Επιπρόσθετα, στη διοίκηση του Media Group, η Μαρίζα Καρακίτσου ως Γενική Διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει καθήκοντα αναδιοργάνωσης, οικονομικού σχεδιασμού και ελέγχου του συνόλου των δραστηριοτήτων των παραπάνω εταιρειών.


English: WP:NICK userbox icon
Image via Wikipedia
Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος συνεχίζει το έργο του στον Όμιλο ως Σύμβουλος Διοίκησης, έχοντας ως κύριο μέλημα τον εντοπισμό και την αξιοποίηση νέων επενδυτικών ευκαιριών αλλά και το σχεδιασμό της βέλτιστης διαχείρισης της τεχνολογικής υποδομής των ηλεκτρονικών μέσων.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του Ομίλου «σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού και με την επίδραση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, ο στόχος της νέας διοίκησης είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των τηλεοπτικών σταθμών και του ραδιοφώνου μέσω νέων ευκαιριών στην ευρύτερη αγορά αλλά και της επιτυχούς βελτίωσης, της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση των πόρων και της αξιοποίησης των νέων επενδυτικών ευκαιριών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Enhanced by Zemanta

1 σχόλιο:

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...