Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η Daily Mail ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλιμπαντ

Εντονη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ του Εντ Μίλιμπαντ και της εφημερίδας «Ντέιλι Μέιλ» έπειτα από τη δημοσίευση, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενός άρθρου για τον Ραλφ Μίλιμπαντ, πατέρα του ηγέτη των Εργατικών, με τον προσβλητικό τίτλο «Ο άνθρωπος που μισούσε τη Βρετανία». 

Δύο ημέρες μετά τη δημοσίευση του επίμαχου άρθρου η «Ντέιλι Μέιλ» πρόσφερε στον Εντ Μίλιμπαντ το δικαίωμα της απάντησης μέσω των σελίδων της, συνεχίζοντας ωστόσο να υποστηρίζει το δημοσίευμά της.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όμως, δημοσιογράφοι της κυριακάτικής έκδοσης της εφημερίδας παρέστησαν καταχρηστικά σε μνημόσυνο της οικογένειας Μίλιμπαντ με στόχο να αποσπάσουν από τα μέλη της κάποια δήλωση αναφορικά με το προηγούμενο περιστατικό.

Επειτα από την αποκάλυψη του συγκεκριμένου γεγονότος, η «Ντέιλι Μέιλ» έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δύο δημοσιογράφους ενώ ο εκδότης και ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας ζήτησαν συγγνώμη από τον Εντ Μίλιμπαντ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC, ο βρετανός πολιτικός δήλωσε πως η συγγνώμη της εφημερίδας ήταν ένα «σημαντικό βήμα», προσδιορίζοντας ωστόσο ότι δεν θεωρεί πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό.

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...