Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιοί δουλεύουν στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί η νέα αποκαλυπτική εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Πρόκειται για ένα φύλλο που υπόσχεται έγκυρη και αποκαλυπτική ενημέρωση, αλλά κυρίως ΑΡΚΕΤΟ παρασκηνιακό ρεπορτάζ. Το φύλλο χωρίζεται σε τρεις «θεματικές» ενότητες. Τον «βασικό κορμό», που  περιλαμβάνει τα βασικά θέματα της εφημερίδας, το ένθετο «Secret», το οποίο μέσα στις 32 σελίδες του, περιέχει ειδήσεις και παρασκήνια από τον χώρο της πολιτικής, των media, του αθλητισμού και του life style.
Την ευθύνη έκδοσης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, ενώ την διευθυντική ομάδα συγκροτούν οι:Μενέλαος Τασιόπουλος, Γιάννης Αργυρός, Παναγιώτης Τζένος, Νίκος Σαμοϊλης, Γιώργος Κατσίγιαννης. Σε ρόλο συμβούλου έκδοσης βρίσκεται ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης. Από κει και πέρα πολλά και έμπειρα στελέχη θα δίνουν μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας την μάχη της ενημέρωσης. Ο λόγος για τους: Ντέμη Καραγιάννη,  Μάρα Μπέκα, Θανάση Λάλα (συνεντεύξεις), Σωτήρη Ξενάκη, Γιάννη Χρηστάκο, Γιάννη Τρουπή, Χάρη Παυλίδη, Λίζα Δουκακάρου, Ισάακ Καρυπίδη, Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αμαλία Κάτζου, Γιώργο Παππού, Μηνά Τσαμόπουλο, Λεωνίδα Μπλαβέρη, Νίκο Νικητέα,  Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά, Μήνα Αγγελίνη, Κέλυ Κοντογιώργη, Βασίλη Σαρημπαλίδη, Σπυριδούλα Τριάντου, Γιώργο Μελιγγώνη, Γιάννη Ξυνόπουλο, Σταύρο Παπαντωνίου, Εύη Τζαβάρα, Γιώργο Σαρρή, Στέλλα Νοβάκη, Κέλυ Φαναριώτη, Χριστίνα Διαμαντοπούλου και Μαριάνθη Κουνιά.
Την ύλη της εφημερίδας θα χρωματίζουν με τις στήλες τους ο Χρήστος Ζαμπούνης, η Νανά Παλαιτσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Καραμέρος, ο Μάκης Γεωργίου, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο Φώτης Ιγνατίου και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, το σκίτσο της εφημερίδας θα έχει ο Θεόδωρος Μουτζούριδης, ενώ γράφει και διακωμωδεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Γιώργος Μητσικώστας. Τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της νέας εφημερίδας έχει αναλάβει ο Μιχάλης Αγαπάκης και την αρχισυνταξία της ύλης ο έμπειρος Γιώργος Ματθαίου.

Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποφάσισε να μπει δυναμικά και στο παιχνίδι των προσφορών. Το νέο φύλλο προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες φθηνό (σχεδόν τσάμπα) τηλέφωνο και ίντερνετ. Συγκεκριμένα παρέχει την δυνατότητα μηναίου παγίου συνολικά 19 ευρώ, δίνοντας την δυνατότητα για απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και χρήση internet. Παράλληλα, με τα «Παραπολιτικά» θα δίνεται μια δωροεπιταγή ύψους 10 ευρώ, για αγορές από τα καταστήματα intersport. Το πακέτο των προσφορών συμπληρώνεται με την μοναδική ταινία του Μουρ, Capitalism.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...