Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία στην prime time του MEGA

Ποιοι αναλαμβάνουν την παρουσίαση σατιρικής εκπομπής και ποια πρόσωπα επιστρέφουν στην τηλεόραση με νέα σίριαλ;


Ενίσχυση της prime time φαίνεται πως αποφάσισε η διοίκηση του MEGA για το δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να διατηρήσει την πρωτιά μόνο λόγω... κεκτημένης ταχύτητας. Οι ιθύνοντες έχουν πλέον συνειδητοποιήσει ότι η βραδινή ζώνη του καναλιού μπορεί να μείνει στην κορυφή μόνο με νέες παραγωγές. Στο πλαίσιο αυτό το Μεγάλο Κανάλι σχεδιάζει να εγκαινιάσει συνολικά πέντε νέα προγράμματα: δύο ψυχαγωγικές εκπομπές, δύο ελληνικά σίριαλ -την κωμική σειρά σε σενάριο του Λευτέρη παπαπέτρου με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Τάσο Χαλκιά και τη μεταφορά του Modern Family- και ένα μουσικό talent show.

Όπως γράφει η εφημερίδα REAL, το MEGA αποφάσισε να αξιοποιήσει τον Κρατερό Κατσούλη σε ρόλο παρουσιαστή νέας ψυχαγωγικής εκπομπής που βρίσκεται στα σκαριά. Το κόνσεπτ της εκπομπής προϋποθέτει δύο παρουσιαστές και το κανάλι αποφάσισε να ταιριάξει τον Kρατερό με τον Δημήτρη Μακαλιά που γνωρίσαμε μέσα από το "Κάψε το σενάριο".

Η εκπομπή θα έχει σατιρικά στοιχεία και θα αποτελέσει την απόπειρα του MEGA να επιστρέψει στον χιουμοριστικό σχολιασμό της επικαιρότητας μέσω σάτιρας, στοιχείο που διαθέτουν τόσο ο ΑΝΤ1 (με το Ράδιο Αρβύλα) όσο και ο ALPHA (με την Ελληνοφρένεια). Η θεματολογία θα είναι εγχώριας κατανάλωσης, αλλά η εκπομπή θα αποτελεί προσαρμογή φορμάτ ψυχαγωγικού προγράμματος που προβάλλεται με επιτυχία στο εξωτερικό. Οι προετοιμασίες για το στήσιμο της εκπομπής θα αρχίσουν άμεσα, με γοργούς ρυθμούς, καθώς στόχος των ιθυνόντων του MEGA είναι να την εντάξουν το ταχύτερο δυνατόν στο πρόγραμμα του σταθμού.zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...