Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Euronews: Το Δεκέμβριο ξεκινάει το Euronews Greece

Και επίσημα, ανακοίνωσε το Euronews, πριν από λίγη ώρα, την έναρξη του Euronews Greece, το Δεκέμβριο του 2012.

Ο επικεφαλής του Euronews Μάικλ Πίτερς, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας διαβούλευσης για το μέλλον των media και το ρόλο του ευρωπαϊκού δικτύου, παρουσίασε επίσημα τη λειτουργία του Euronews, με τη μετάδοση ειδήσεων στην ελληνική γλώσσα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα.

Η παγκόσμια διάσκεψη γίνεται με τη συμμετοχή πρωτευουσών και πόλεων από όλο τον κόσμο και η ελληνική έκδοση, συμμετέχει από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με αρκετά τεχνικά προβλήματα.

“Παρεξήγηση”;

“Ίσως πρόκειται για παρεξήγηση”, απάντησε ο Μάικλ Πίτερς ο επικεφαλής του Euronews στην ερώτηση των Ελλήνων δημοσιογράφων επί της χθεσινής επικριτικής ανακοίνωσης της ΕΡΤ, σε βάρος του ευρωπαϊκού δικτύου. “Η ΕΡΤ είναι συνεργάτης μας” συνέχισε ο κ. Πίτερς “και έχει δεσμευτεί για την εκπομπή από το επίγειο δίκτυο της, αφού ήδη εκπέμπουμε στην Ελλάδα, στα αγγλικά και τα γαλλικά”. “΄Ίσως ήταν παρεξήγηση καθώς ενδεχομένως δεν υπήρξε ενημέρωση της νέας διοίκησης”, κατέληξε.

Σήμερα ενημερώνει τους 21 δημοσιογράφους το Euronews

Σήμερα ενημερώνονται οι 21 δημοσιογράφοι που θα προσληφθούν στην Euronews. Πρόκειται για εργαζόμενους από την ιδιωτική τηλεόραση, συμβασιούχους της ΕΡΤ και δημοσιογράφους από 2 περιφερειακά κανάλια, σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Οι δημοσιογράφοι καλούνται να απαντήσουν να αποδέχονται τη συνεργασία, ή όχι. Στην περίπτωση που είναι αρνητική η απάντηση, υπάρχει μια λίστα επιλαχόντων άλλων 29 προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...