Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Παραιτήθηκε ο Νίκος Σίμος από την ΕΡΤ -Δεν ήθελε τον Γιώργο Μπράμο‏


Ο Νίκος Σίμος το είπε και το έκανε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, διότι η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ επέμειναν μέχρι τέλους να τοποθετηθεί γενικός διευθυντής στην Ψυχαγωγία ο Γιώργος Μπράμος.

Η άρνησή του στο ενδεχόμενο αυτό ήταν απόλυτη και το επιχείρημά του λογικοφανές. Ο Μπράμος είναι συνταξιούχος και θα έπρεπε να επιλεγεί νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που καλπάζει η ανεργία.

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι ο ίδιος είχε προχωρήσει στην αποπομπή του Κώστα Σπυρόπουλου από την ίδια θέση πριν από δυο μήνες – τυπικά την απόφαση είχε πάρει το ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης.

Τότε ο Φώτης Κουβέλης είχε φέρει το θέμα στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά εκτιμήθηκε ότι δε γινόταν να ανατραπεί η απόφαση αποπομπής.

Έτσι, η ΔΗΜΑΡ υπέδειξε τον Γιώργο Μπράμο, που και έχει εμπειρία τόσο από την ΕΡΤ όσο και από το Μega.

Όμως, ο Νίκος Σίμος αντέδρασε, με αποτέλεσμα να πυκνώσουν οι εναντίον του κατηγορίες ότι «επιχειρεί να στελεχώσει μόνο με «γαλάζιους» την κρατική τηλεόραση.

Στην πραγματικότητα, δεν υπήρχε τρόπος να αποτρέψει την τοποθέτηση Μπράμου. Ή θα την αποδεχόταν, λοιπόν, ή θα παραιτείτο. Και οι πληροφορίες επιμένουν ότι προτίμησε το δεύτερο.

aixmi.gr


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...