Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ο διευθυντής του Mega για τον Χρήστο Παππά: Μας κατούρησε ελληνοπρεπώς!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο διευθυντής του Mega Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σχολίασε τη χθεσινή επίθεση με ταραμοσαλάτες της Χρυσής Αυγής έξω από τον σταθμό, ενώ αναφερόμενος στην πράξη του Χρήστου Παππά να ουρήσει στην πόρτα του σταθμού δήλωσε: «Υποδυόμενος τον γνήσιο απόγονο του Νικηταρά του Τουρκοφάγου επέδειξε το πουλί του στην άοπλη τζαμαρία και μας κατούρησε ελληνοπρεπώς».

Την οργισμένη αντίδραση του διευθυντή του Mega Χρήστου Παναγιωτόπουλου προκάλεσαν οι χθεσινές εικόνες ντροπής, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής πέταξαν ταραμοσαλάτα και γιαούρτια στην είσοδο του σταθμού, ενώ ο Χρήστος Παππάς ούρησε απέξω.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του site aixmi.gr δημοσιευσε κείμενο το οποίο καταφέρεται εναντίον του κ. Παππά και του ακροδεξιού κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ολόκληρο το κείμενο του κ. Παναγιωτόπουλου:

«Ιδού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, επί τω έργω...
Κατουράει «ελληνοπρεπώς» στην είσοδο του Μega, σε έναν προφανή συμβολισμό περιφρόνησης του Μωάμεθ του Πορθητή και του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς -δεν έχει σημασία αν το σήριαλ για τον Σουλεϊμάν μεταδίδεται από τον Αντέννα...

Υποδυόμενος τον γνήσιο απόγονο του Νικηταρά του Τουρκοφάγου επέδειξε το πουλί του στην άοπλη τζαμαρία, πίσω από την οποία διείδε την ύπαρξη του φοβισμένου τούρκικου ασκεριού...

Ο κύριος που διακρίνεται στη φωτογραφία είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού! Χιλιάδες συμπολίτες μας τον έστειλαν στο Κοινοβούλιο να τους εκπροσωπήσει!
Να τον χαίρονται!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...