Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ο Διευθυντής του MEGA απαντά στον Μιχαλολιάκο


Για τα "ψέμματα" του Μιχαλολιάκου και για το περιστατικό με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά που ούρησε σε κοινή θέα τη τζαμαρία του Mega γράφει ο Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του MEGA, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο με τίτλο: Τα ψέμματα του Μιχαλολιάκου για εμένα και τον βουλευτή που κατούρησε στο Mega

"Δύο φορές «μου έκανε την τιμή» να αναφερθεί στο πρόσωπό μου ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, το τελευταίο 24ωρο, προσπαθώντας ματαίως να καλύψει τον βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Παππά, που έβγαλε σε δημόσια θέα το πουλί του και κατούρησε τη τζαμαρία του Μega.

Και τις δύο είπε ψέμματα, ισχυριζόμενος ότι δεν επέτρεψα σε έξι βουλευτές να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για την τούρκικη σαπουνόπερα που μετέδιδε ο σταθμός (και) ανήμερα της 25ης Μαρτίου.Η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης διαμαρτυρίας ζήτησαν να επιδώσουν ψήφισμα μετά το τέλος της. Και παρότι οι Χρυσαυγίτες ομιλητές και οι οπαδοί τους είχαν εξαπολύσει οχετό ύβρεων («Πατρίς, Θρησκεία, Ορθοδοξία, γαμ…ται το Μega και η Τουρκία» φώναζαν εν χορώ), είχαμε αποφασίσει να παραλάβει το ψήφισμα ο δημοσιογράφος μας Δημήτρης Τάκης. Δεν πρόλαβε, όμως, να κατέβει από τον 6ο όροφο στον 1ο. Ο απόγονος του Τουρκοφάγου Νικηταρά, ο Χρήστος Παππάς, πρόλαβε και διέκρινε πίσω από τις πόρτες το τούρκικο ασκέρι, που παραφύλαγε και αποφάσισε να δράσει ακαριαία.Κατούρησε τη… τζαμαρία και γύρισε στο κοινό του, που παραληρούσε ενθυμούμενο την Τριπολιτσά και το Μανιάκι…«Να μας έχει καλά ο Θεός να κατουράμε πάντα τα τουρκοκάναλα», είπε, τη στιγμή που ο πατριωτισμός, η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός έτρεχαν απ’ τα μπατζάκια του…Υπήρχε, βλέπετε, μικροφωνική εγκατάσταση και ακούγαμε τα πάντα…Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα λεπτά και το μπαρουτοκαπνισμένο παλληκάρι άφησε την «πολεμίστρα» του, πήρε έναν κεσέ ταραμά και μαζί με Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και άλλα νεοναζιστικά «μπουμπούκια», τα πέταξαν στην… άοπλη τζαμαρία φωνάζοντας «γαμ…ώ το σπίτι σας»!Όλα αυτά τα αίσχη ο Μιχαλολιάκος τα είδε ως διαμαρτυρία απέναντι στην «υπερκυβέρνηση του τόπου, στο κανάλι των καναλιών» -όπως χαρακτήρισε το Μega. Με τον τρόπο αυτό, βέβαια, αποκάλυψε τα αληθινά κίνητρά του.Είναι η Ενημέρωση του Μega που τους ενοχλεί, όχι η τουρκική σαπουνόπερα, όπως υποκριτικά ισχυρίστηκαν.
Είναι το γεγονός ότι δεν τους «χάιδεψε» ποτέ, ότι δεν τους έκανε «σέρβις», παρουσιάζοντάς τους ως πρότυπα του νέου lifestyle (μέσα από γάμους, βαπτίσεις και εκδρομές), ότι δεν προσκαλεί εκπροσώπους τους για να κάνει «κανα νουμεράκι τηλεθέασης» -πράγματα που κάνουν διάφοροι, κατά καιρούς.Η θέση μου απέναντι στο νεοναζισμό είναι απόλυτη. Θεωρώ αναγκαίο να υψωθεί κοινωνικό και πολιτικό τείχος απέναντί του πριν τα πράγματα μπουν σε μη αναστρέψιμη τροχιά. Φυσικά, όσο το κράτος δεν υπάρχει και το υποκαθιστά η Χρυσή Αυγή, όσο ανυπεράσπιστοι γέροντες ληστεύονται και οι Χρυσαυγίτες τους παρέχουν ανέξοδη προστασία, όσο οι ουρές των ανέργων μακραίνουν και οι μπρατσαράδες νεοναζί τους προσφέρουν δωρεάν φαγητό, όσο το πολιτικό σύστημα παραμένει βουλιαγμένο στην ανυποληψία και ο Μιχαλολιάκος φωνάζει «στη φυλακή οι κλέφτες», τα ποσοστά τους στα γκάλοπ θα μεγαλώνουν. Μόνο αν αρθούν οι λόγοι που γιγάντωσαν το περιθωριακό αυτό μόρφωμα, θα επιστρέψουν στις πολιτικές σπηλιές τους και οι εκπρόσωποί του, οι οποίοι σήμερα φορούν κοινοβουλευτικά κοστούμια και υποδύονται τους εθνικούς αντιπροσώπους. Μην ξεχνάμε ότι 500 χιλιάδες συμπολίτες μας τους ψήφισαν.
Αποκτήσαμε, ξαφνικά, τόσους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Άουσβιτς και του Νταχάου; Προφανώς όχι. Η ανεργία, η πείνα, η έλλειψη κάθε προοπτικής και η κατάρρευση της αξιοπιστίας του πολιτικού οικοδομήματος, έστειλαν πολλούς στα άκρα.
Από εδώ και πέρα, όμως, κανείς δεν μπορεί να δηλώνει αθώος του αίματος. Θεωρώ εξαιρετικά παρήγορο το γεγονός ότι όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι δημοσιογραφικές ενώσεις καταδίκασαν με απόλυτο τρόπο τη χρυσαυγίτικη αλητεία. Έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι σήμερα είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός, αύριο μπορεί να είναι ένα κόμμα και μεθαύριο η ίδια η Βουλή. Άλλωστε, η Ιστορία δεν διδάσκει απλώς για το παρελθόν. Κυρίως πληροφορεί για το μέλλον…

 Υ.Γ.: Για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, που επέλεξε να βάλει στην ίδια μοίρα τον θύτη με το θύμα -μόνος αυτός από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων- θα πω μόνο, κρίμα…".



Πηγή: aixmi.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...