Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Στις 6.30 θα ξεκινάει το δελτίο του Alpha


Ο Alpha μπαίνει, για μια ακόμη φορά, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και με σημαντικές κινήσεις θα προσφέρει στους τηλεθεατές μια πιο ολοκληρωμένη, ουσιαστική, άμεση και αντικειμενική εικόνα της επικαιρότητας. Από τη Δευτέρα 22 Απριλίου, και κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha καθώς και το μεσημβρινό δελτίο ενισχύονται και αυξάνουν κατά μισή ώρα τη διάρκειά τους. Έτσι, το μεσημβρινό δελτίο ξεκινάει στις 12:00 και το κεντρικό στις 18:30.

Σε μια εποχή όπου τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αλλάζουν και οι πολίτες αναζητούν την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ο Alpha ενισχύει το ενημερωτικό του προφίλ δίνοντας στην επικαιρότητα τον χρόνο και τον χώρο που απαιτούν οι εξελίξεις.

Δυναμικό, μαχητικό, αποκαλυπτικό, αξιόπιστο και με άποψη, το Alpha News θα είναι κοντά στον πολίτη. Για να καταγράψει τον σφυγμό της επικαιρότητας και να παρουσιάσει αντικειμενικά τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους. Για να αναδείξει όλες τις πλευρές της είδησης, μέσα από ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από τα κέντρα αποφάσεων και συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων. Για να προβάλει σημαντικά κοινωνικά θέματα, μέσα από έρευνες και αποστολές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Το ενημερωτικό προφίλ του Alpha οικοδομείται επίσης με τις επιτυχημένες εκπομπές «Αυτοψία», με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ και «Alpha Δημοσκόπηση», με παρουσιάστρια την Κάτια Μακρή. Στο πλαίσιο της έμφασης του ενημερωτικού προφίλ του σταθμού έχουν προγραμματιστεί δύο έκτακτες εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας του Θάνου Δημάδη, με τον τίτλο «3 Χρόνια – 3 Μνημόνια», ενώ τον Μάιο θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του σταθμού η νέα ενημερωτική εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση, «60’ Ελλάδα», ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...