Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Κοσιώνη και Ευαγγελάτος “μπλοκάρουν” τον Μαλέλη

Στις αντιδράσεις της Σίας Κοσιώνη και του Νίκου Ευαγγελάτου σκοντάφτουν μέχρι στιγμής τα σχέδια του Σταμάτη Μαλέλη για ριζικές αλλαγές στην παρουσία των ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο άνθρωπος ο οποίος άλλαξε την ελληνική τηλεόραση, αρχικά με την εισαγωγή των “παραθύρων” στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ πριν από περίπου 20 χρόνια, και στη συνέχεια με το “νεανικό δελτίο” του Star, σχεδιάζει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος” να επικεντρωθεί σε ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων για το κανάλι του Ομίλου Αλαφούζου, που θα ξεκινάει στις 20.00 και όχι στις 21.00, ώστε να χτυπήσει ευθέως τον ανταγωνισμό με το MEGA και τον ΑΝΤ1.

Αυτό σημαίνει ότι η Σία Κοσιώνη και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα… ξεβολεύονταν, με τον δεύτερο να έχει τα ηνία του “αναπληρωματικού” δελτίου ειδήσεων, πριν τις 21.00, και τη Σία Κοσιώνη να αναλαμβάνει τα πιο ‘βαριά” πολιτικά θέματα από εκείνη την ώρα και έπειτα.

Οι πληροφορίες του “Πρώτου Θέματος” επιμένουν ότι στο άκουσμα των σχεδίων του Σταμάτη Μαλέλη, τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...