Τρίτη 5 Απριλίου 2011

400 τεύχη Retail Business

Από τη "χρυσή" εποχή του Λιανεμπορίου μέχρι τη δύσκολη σημερινή συγκυρία, το Retail Business βρίσκεται αδιαλείπτως επί 14 έτη στο "σκληρό" πυρήνα της ενημέρωσης.
Υπηρετώντας στην πρώτη γραμμή της μάχης της ενημέρωσης εδώ και 14 χρόνια, το Retail Business βρέθηκε στην καρδιά των εξελίξεων του λιανεμπορίου από την πρώτη στιγμή. Από τις σελίδες του «παρέλασαν» όλες οι ανατροπές της ελληνικής αγοράς μέχρι σήμερα, καταγράφοντας την αρχή αλλά και την πτώση μεγάλων πρωταγωνιστών, αντικατοπτρίζοντας τα λάθη που έγιναν, αλλά και τις ευκαιρίες που αναδύονται.

Από το 1997 μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει για τα εγχώριο λιανικό εμπόριο. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι τίποτα πια δεν είναι το ίδιο. Άραγε, τότε, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι υπεραγορές θα κυριαρχούσαν και ότι ξένες πολυεθνικές αλυσίδες θα έκαναν την επέλασή τους;

Επί μία δεκαετία το επιχειρηματικό Ελ Ντοράντο καλά κράτησε, με πολυεθνικούς γίγαντες όπως η γαλλική Carrefour και η Lidl να επενδύουν στην Ελλάδα, ενώ αντίστοιχα ελληνικές επιχειρήσεις κέρδισαν το στοίχημα της εξωστρέφειας, διαβλέποντας ευκαιρίες ανάπτυξης στο εξωτερικό. Ώσπου η παγκόσμια χρηματοοικονομική συγκυρία «χτύπησε την πόρτα» της Ελλάδας, αλλάζοντας ριζικά το χάρτη του λιανεμπορίου.
advertising.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...