Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Νέες ελπίδες στο ALTER: Επέστρεψαν οι τράπεζες

Με επίσημη ανακοίνωσή του o Alter ενημερώνει πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με τις πιστώτριες Τράπεζες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνια με το fund της Argo Capital Μanagement.

Κι ενώ όλοι μιλούσαν για προδιαγεγραμμένο τέλος, μια θετική προοπτική φαίνεται να εμφανίζεται στην υπόθεση Alter. Oι διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Argo Capital Management συνεχίζονται και ίσως τελικά να υπάρξει κάποια λύση.

Σε σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται πως "η "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε." με δ.τ. CHANNEL κατόπιν επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων της σχετικά με την είσοδο fund υπό την διαχείρισιν της ARGO CAPITAL MANAGEMENT LTD στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με τις πιστώτριες Τράπεζες για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της και την παροχή χρηματοδοτικών διευκολύνσεων προς αυτήν, από την έκβαση των οποίων εξαρτάται τυχόν συμφωνία με το νέο επενδυτή. Η εταιρεία θα προβεί άμεσα σε ανακοίνωση του αποτελέσματος των διαπραγματεύσεων". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...