Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άκαρπη για δεύτερη φορά η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για την συγκρότηση Προεδρείου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δημοσιογράφων για τη Δημοσιογραφία

Άκαρπη απέβη για δεύτερη φορά η  συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για την συγκρότηση Προεδρείου. Οι δύο πρώτες σε ψήφους  παρατάξεις («Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» και «Συσπείρωση – Δούρειος Τύπος») αρνήθηκαν για μία ακόμη φορά να υλοποιήσουν την εντολή του Εκλογικού Σώματος που τους έδωσε την πλειοψηφία ψήφων και εδρών, ώστε να αναλάβουν τις  ευθύνες τους.

Η παράταξη μας «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ»,  επανέλαβε τη θέση της:

Δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω κωλυσιεργείας στο κρίσιμο αυτό θέμα – πολύ δε περισσότερο υπό την οδυνηρή συγκυρία που διέρχεται ο Κλάδος – δεδομένου ότι υπάρχει πλειοψηφία εδρών από τις δύο πρώτες παρατάξεις για να κάνουν άμεσα Προεδρείο .

Τη θέση αυτή συμμερίστηκαν και άλλες παρατάξεις του Δ.Σ. με το επιχείρημα, μάλιστα, ότι το αναλογικό-αντιπροσωπευτικό Προεδρείο αποτελεί διέξοδο μόνο όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως υπάρχει…

Κατόπιν αυτών, η Παράταξή μας απευθύνει έκκληση για:

* Επίσπευση των διαδικασιών σε ό,τι αφορά το Προεδρείο με ουσιαστικές και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες από την πλευρά των δύο συνδυασμών που πλειοψήφησαν.

* Ουσιαστική στήριξη των συναδέλφων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, με την αρωγή σύσσωμου του Δ.Σ.

Οι «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ», που εξέλεξαν δύο (2) συμβούλους στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, δηλώνουμε, ότι θα στηρίξουμε κάθε προσπάθειά για την εξεύρεση λύσης, που θα βασίζεται στο αποτέλεσμα των εκλογών. Θα είμαστε δίπλα στο νέο Προεδρείο αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθειά του να δώσει χειροπιαστές λύσεις στα τεράστια προβλήματα των συναδέλφων μας, πέρα και έξω από παραταξιακές και κομματικές σκοπιμότητες και  επιδιώξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...