Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ


Υπενθυμίζεται στα μέλη μας που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν υποψηφιότητα για τα ετήσια Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ, ότι η ημερομηνία λήξης των...
υποψηφιοτήτων είναι η 31η Οκτωβρίου 2011,τόσο για την αποστολή των κειμένων όσο και για εκείνες των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των site.

Παραθέτουμε την προκήρυξη των Δημοσιογραφικών Βραβείων:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο θεσμός των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συμπληρώνει φέτος δώδεκα χρόνια ζωής. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και η Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2011 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 1η Νοεμβρίου 2010 έως 31 Οκτωβρίου 2011, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.

Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους:


1. Κάθε συνάδελφος μπορεί να υποβάλει ένα μόνο κείμενο εργασίας του, το κατά την προσωπική του κρίση καλύτερο.

2. Το κείμενο μπορεί να είναι συνέντευξη, άρθρο, έρευνα, σχόλιο, περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος κλπ.

3. Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο ραδιόφωνο ή στην τηλεόραση, sites, περιοδικά και εφημερίδες, το κείμενο πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.

4. Όσον αφορά στο φωτογραφικό ρεπορτάζ κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να αποστείλει μέχρι τρία φωτογραφικά στιγμιότυπα.

5. Είναι δυνατή η υπό συναδέλφων υποβολή κειμένων για λογαριασμό άλλων συναδέλφων υπό τους περιορισμούς ως ανωτέρω (αρ.1).

6. Η επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα που δεν θα υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους, αλλά από μέλος της Επιτροπής.

7. Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τα αμέσως προηγούμενα τρία έτη, καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).

8. Τα βραβεία θα συνοδεύονται από συμβολικό χρηματικό ποσό.

9. Σημειώνεται ότι η αποστολή των κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των site κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 31/10/2011, στα γραφεία του ΠΣΑΤ σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα δημοσιογραφικά βραβεία».

Στην επιτροπή βράβευσης μετέχουν οι συνάδελφοι: Γιώργος Παντούρης, Πέτρος Λινάρδος, Ανδρέας Μπόμης, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Κομίνης και Κώστας Μυλωνάς (εκ μέρους του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...