Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ξεκινά η επανέκδοση στη χώρας μας των People, In Style και Fortune

Η Olive Media σε αποκλειστική συνεργασία με την Time Inc προχωρά στην επανέκδοση στη χώρας μας των διεθνών τίτλων People, In Style, Fortune. 
Πιο συγκεκριμένα το εβδομαδιαίο περιοδικό People θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουνίου σε έντυπη μορφή, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργήσει ανεξάρτητος ιστότοπος στη διεύθυνση  www.peoplegreece.com 
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει έκδοση για iPad μέσω του Newsstand της Apple. Στη συνέχεια θα λανσαριστεί ο ανεξάρτητος ιστότοπος του μηνιαίου γυναικείου περιοδικού In Style στη διεύθυνση www.instyle.gr, ενώ η έντυπη έκδοσή του θα κυκλοφορήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου. Τέλος το τριμηνιαίο περιοδικό Fortune θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουνίου ενώ μαζί θα λειτουργήσει και το www.fortunegreece.com. Η διαδραστική έκδοση του Fortune στο iPad θα λανσαριστεί με το δεύτερο τεύχος του 2013 στο τέλος Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική της ανακοίνωση, η χρηματοδότηση του εγχειρήματος θα ανέλθει στα 2 εκατομμύρια ευρώ, προέρχεται τόσο από θεσμικούς όσο και ιδιώτες επενδυτές και σ’ αυτήν θα συμμετέχει επίσης το senior management της εταιρείας. Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Olive Media είναι ο Κωνσταντίνος Κορλέτης, Διευθύνουσα Σύμβουλος η Μαρία Γράψα και Διευθυντής Ψηφιακών Μέσων ο Παναγιώτης Μπόμης. Την εμπορική διεύθυνση έχει η Ρίτα Κούρκουλου. Στις προθέσειw της Olive Media είναι να επεκτείνει σύντομα το portfolio τίτλων και μέσων που θα διαχειρίζεται με έμφαση στις ψηφιακές εφαρμογές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...