Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η Πυργιώτη στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς τοποθετούσε πέρσι
τη Μαριάννα Πυργιώτη σε θέση αναπληρώτριας Γραμματέως Διεθνών Σχέσεων ης Νέας Δημοκρατίας, όλοι κατάλαβαν ότι η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος θα ακολουθούσε ανοδική τροχιά στις πολιτικές φιλοδοξίες της. Όπερ και εγένετο.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Μαριάννα Πυργιώτη τοποθετείται στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», διαδεχόμενη την καθηγήτρια Κωνσταντίνα Μπότσιου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου, στο Ινστιτούτο.

Θυμίζουμε ότι την προεδρία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας έχει αναλάβει εδώ και περίπου έναν χρόνο οΒαγγέλης Μεϊμαράκης, διαδεχόμενος στο πόστο αυτό τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, ενώ προκάτοχος της Κωνσταντίνας Μπότσιου, ως Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου, στα χρόνια της διακυβέρνησης του τόπου από τη Νέα Δημοκρατία, υπήρξε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Απερχόμενος διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, καθώς θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στην Α’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά.

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας αναμένεται να «μετακομίσει» εντός των επόμενων εβδομάδων στο ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης, εκεί όπου βρίσκονταν για δεκαετίες τα γραφεία της κεντρικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, πριν τη μετακόμιση του κόμματος στη Συγγρού.
www.statesmen.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...