Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μένει στον Alpha η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Αίσιο τέλος είχαν εν τέλει, οι επαφές της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον Alpha, οπότε η παρουσιάστρια θα παραδίδει "Πακέτο", για μια χρονιά ακόμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εspresso" αν και το κανάλι δεν ήθελε να χάσει το "Πακέτο" από το πρόγραμμά του, αναγκάστηκε λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο και της συνεχούς μείωσης της διαφημιστικής πίτας να κάνει περικοπές στο κοστολόγιο της εκπομπής.

Αυτό υπήρξε και το "αγκάθι" στις συνομιλίες των δύο πλευρών αφού η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν ήθελε, λόγω των περικοπών, να αλλοιωθεί το ύφος της εκπομπής και να "πειραχτούν" οι αμοιβές των συνεργατών της που - όπως και η ίδια άλλωστε- αναγκάστηκαν να εργάζονται διπλά, αφού η εκπομπή από μονόωρη έγινε δίωρη.

Εν τέλει οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος, αφού η παρουσιάστρια δέχτηκε να μειώσει τις προσωπικές της απολαβές ώστε να μην πειραχτούν οι αμοιβές των μελών της ομάδας της.

"Κατανοώ τις οικονομικές δυσκολίες που επικρατούν και έτσι δέχτηκα τη μείωση, όπως τόσοι άλλοι εργαζόμενοι στη χώρα μας", δήλωσε στην "Espresso" η Bίκυ Χατζηβασιλείου, τονίζοντας πως "αυτό που μ' ενδιαφέρει ήταν να συνεχίσει η εκπομπή που αγαπώ πολύ και να μην υπάρξουν κι άλλοι άνεργοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...