Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η Εθνική τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στα ύψη : Χτύπησε μέχρι και το... 72,0% !

Οοοοολοι Euro ! Αυτό ακριβώς το σύνθημα πιστεύω πως τα λέει όλα... Η χθεσινή σημαντική αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Τσεχία έκανε τα μηχανάκια της AGB - Nielsen να... τρελαθούν ! Η ήττα της Εθνικής αγαπημένης όλων μας, τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, φτάνοντας στο σημείο να αγγίζει στα νεανικά κοινά, ακόμα και το απίστευτο κι όμως αληθινό ποσοστό τηλεθέασης του 72,0%

Το ματς ανάμεσα σε Ελλάδα και Τσεχία έκανε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 52,8%, ενώ το πικ κατά την διάρκεια του αγώνα έφτασε μέχρι και το 59,4% στο σύνολο, για να απογειωθεί εντελώς στα νεανικά κοινά - όπως ,ήδη, σας είπα - όπου και κατάφερε να αγγίξει μέχρι και το 72,0% !

Από το σαρωτικό Euro ,όμως, δεν τα κατάφερε να γλιτώσει ούτε και ο Αι-Λάκης της Κάντζας, ο οποίος χθες είχε να αντιμετωπίσει τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Ρωσία - Πολωνία, όπως επίσης και τα δύο τούρκικα σαπούνια.

Λόγω Λάκη και Euro, οι δύο σειρές made in Turkey εννοείται πως έχασαν την δυναμική τους, μιας και η σειρά του Mega, "Sila" σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 15,2% και η σειρά του ΑΝΤ1 , "Asi", 14,1%, ενώ το τελευταίο "Τσαντίρι" της σεζόν έκλεισε με γενικό μέσο όρο 30,5%.

Οσο για το παιχνίδι Ρωσία - Πολωνία ; Αυτό κυμάνθηκε στο 19,1% !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...