Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Aνακατατάξεις στο ΜΕGA! Παραιτήσεις, απολύσεις και προτάσεις θα αλλάξουν τις ειδήσεις του καναλιού

Μετά την αποχώρηση των 24 από το MEGA, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, με τη φημολογούμενη παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, όσο και με τις προτάσεις που έχουν γίνει σε δημοσιογράφους άλλων μέσων...

Σε μία περίοδο πολύ σημαντικών πολιτικών εξελίξεων το δελτίο ειδήσεων του MEGA, δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα, αφού αναγκάστηκε να απολύσει 24 σημαντικούς ανθρώπους που εργάζονταν για σχεδόν 20 χρόνια και αποτελούσαν μέρος της ραχοκοκαλιάς του. Πρόσωπα και φωνές τα οποία ο κόσμος εμπιστευόταν και είχε συνηθίσει να βλέπει στις οθόνες του, που ξαφνικά άφησαν ένα μεγάλο κενό, με το οποίο φαίνεται αρκετά προβληματισμένος και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Η παραίτηση Παναγιωτόπουλου και ο Πρετεντέρης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιωτόπουλος έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, μιας και σε μια τόσο ιδιαίτερη κρίση περίοδο ενόψει εκλογών, θα ήθελε να έχει όλο το δυναμικό του καναλιού διαθέσιμο. Άλλωστε, η "εθελουσία έξοδος" των δημοσιογράφων που δεν θα συμφωνούσαν με τις νέες συμβάσεις, ήταν προγραμματισμένο να γίνει πριν από ένα μήνα, ωστόσο οι -πρώτες- εκλογές έδωσαν μια παράταση στην όλη διαδικασία.

Oι προτάσεις σε δημοσιογράφους άλλων καναλιών

Στην ενδεχόμενη παραίτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από το τιμόνι των ειδήσεων του MEGA, έχει ακουστεί ήδη το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη ως διαδόχου του στη συγκεκριμένη θέση, ενώ από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν οι...βολιδοσκοπήσεις σε δημοσιογράφους.

Ήδη από τον ALPHA έγιναν προτάσεις σε τρεις ρεπόρτερ, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν ευγενικά την προσφορά του καναλιού της Μεσογείων. Το κενό του MEGA είναι στο ελεύθερο ρεπορτάζ, μιας και οι "τρύπες" που προέκυψαν από την φυγή των 21 δημοσιογράφων, είναι στα Υπουργεία Εσωτερικών, Παιδείας, Υγείας και στα διεθνή, όπου υπήρχε η γνώριμη μορφή της Μαρίας Καρχιλάκη.

Εκτός από τον ALPHA, οι προτάσεις έγιναν και σε ρεπόρτερ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμα αν έχει υπάρξει θετική ή αρνητική απάντηση. Προς το παρόν, υπάρχουν δημοσιογράφοι, που καλύπτουν τα...κενά ρεπορτάζ προσωρινά, έως ότου γίνει γνωστή η διάδοχη κατάσταση.

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...