Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Για τη δέσμευση τίτλου της "Ε"

Σε διευκρινίσεις σχετικά με δημοσίευμα για τη δέσμευση του τίτλου της Ελευθεροτυπίας προχώρησε η Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις ΑΕ, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι εν μέρει μόνον ακριβές.

Όπως ανακοινώθηκε, την 06-06-2012, συζητήθηκε, ενώπιον του προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που κατατέθηκε από εννέα πρώην εργαζόμενους της εταιρείας, δυνάμει της οποίας αιτούντο τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να απαγορευθεί κάθε μεταβολή, νομική και πραγματική, της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας και των σημάτων "Ελευθεροτυπία" και "Ελευθεροτυπία της Κυριακής".

«Επί της ανωτέρω αιτήσεως, εξεδόθη η από 06-06-2012 απόφαση προσωρινής διαταγής, η οποία απαγορεύει τη νομική μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας μέχρι του ποσού 1.500.000 ευρώ, χωρίς ειδική αναφορά στα ως άνω σήματα.

Εφόσον τα σήματα θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ερμηνευτικά από την αίτηση και την προσωρινή διαταγή μπορεί να συνάγεται και η δέσμευση του σήματος της εταιρείας, ως αποτελούντος μέρους των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας», τονίζει η Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...