Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Πανούσης: Θύματα εμπαιγμού οι απολυμένοι της ΕΡΤ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών και τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης σχετικά με τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ κατέθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γιάννης Πανούσης.


Στην ερώτησή του ο κ. Πανούσης σημειώνει ότι το θέμα χρονίζει τουλάχιστον από τον περασμένο Σεπτέμβριο και προσθέτει ότι ο αρμόδιος υφυπουργός στις τότε συναντήσεις του με τους εκπροσώπους των υπό απόλυση εργαζομένων, είχε δεσμευθεί και για το χρόνο καταβολής αλλά και για τον τρόπο υπολογισμού του ύψους των αποζημιώσεων.


Σε πρόσφατες ωστόσο δηλώσεις του, όπως επισημαίνει, ανέφερε ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο δεν έχει αποφασίσει ακόμη τον τρόπο υπολογισμού των αποζημιώσεων.

Ο κ. Πανούσης τονίζει ότι δικαίως οι απολυμένοι της ΕΡΤ αισθάνονται ότι αποτελούν θύματα εμπαιγμού, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία, οι περισσότεροι εξ αυτών  βρίσκονται σε δυσχερή κατάσταση λόγω ανεργίας, και ρωτά τους δύο υπουργούς πότε αναμένεται να λήξει το θέμα και αν υπάρχει συνεννόηση για το ζήτημα μεταξύ των αρμοδίων υπουργών της κυβέρνησης ή αρκούνται στο να ρίχνει ο ένας στον άλλο την ευθύνη με δημόσιες δηλώσεις τους στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...