Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση είναι ανοιχτή σε δημοσιογράφους για θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ALBA Graduate Business School
ALBA Graduate Business School (Photo credit: Wikipedia)

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο του δημοσιογραφικού επαγγέλματος στην ενημέρωση, επεξήγηση, προώθηση και ανάπτυξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανέλαβαν από κοινού την πρωτοβουλία να διοργανώσουν μια ανοιχτή εκδήλωση ευαισθητοποίησης και διαλόγου σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Αυτή θα είναι και η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες (stakeholders) κάθε φορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2014, 12.30-15.00 στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School, (Ξενίας 6-8, κοντά στην πλατεία Μαβίλη) .

Με την εκδήλωση αυτή, οι δύο συν-διοργανωτές στοχεύουν να :
• Παρέχουν ενημέρωση και υλικό αλλά και να συμβάλουν στη αποσαφήνιση των όρων Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Βιώσιμη Ανάπτυξη, και Εταιρική Βιωσιμότητα κτλ.
• Διερευνήσουν τις ανάγκες των δημοσιογράφων για αποτελεσματικότερη ενημέρωση σε θέματα ΕΚΕ
• Διερευνήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δημοσιογράφοι σχετικά με το θέμα και να καταγράψουν πιθανές λύσεις και μελλοντικές δράσεις
• Δημιουργήσουν μια πλατφόρμα ανταλλαγής απόψεων και συζητήσεων μεταξύ των δημοσιογράφων, του Δικτύου και του Κέντρου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Επιχειρηματικής Ηθικής και Βιωσιμότητας του ALBA

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε δημοσιογράφους, η συμμετοχή είναι φυσικά δωρεάν και θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας με ένα email στο events@alba.edu.gr ή τηλεφωνικά στο 210 -3387422 , μέχρι και 11/2/2014.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...