Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Να στηρίξουν οι ενώσεις την απεργία της Δευτέρας στην ΕΡΤ

 Με απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης χθές οι εργαζόμενοι της κρατικής τηλεόρασης απεργούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου. Η είδηση πως εντάσσονται άμεσα στο ενιαίο μισθολόγιο, από την 1η Νοεμβρίου, γεγονός που θα επιφέρει άμεσα νέες μειώσεις στους μισθούς τους, έριξε και το τελευταίο φύλο συκής για όσους επέμεναν πως οι δημοσιογράφοι θα …εξαιρεθούν των μέτρων για τις ΔΕΚΟ.
To Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ, συντονίζοντας πανελλαδικά τον αγώνα, καλεί τις Ενώσεις Συντακτών να στηρίξουν αποφασιστικά την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011.

Η ψήφιση του νόμου «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015» και οι συνέπειες που συνεπάγεται για τους συναδέλφους μας που εργάζονται στην ΕΡΤ από την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου, καταστρατηγεί τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και με αυτόν τον τρόπο οδηγεί σε χειραγώγηση της ενημέρωσης.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε το σχόλιο σας. Υβριστικά και διαφημιστικά μηνύματα ΔΕΝ γίνονται δεκτά

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...